Stare teme
Korisnikov avatar
By rudonja
Šta je sledeće za mali-veliki tim?

Slika
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Bolje Mega Vega.

Živo me interesuje kakav je Miškov plan za novu sezonu. Pre svega ostaje li Miloje.
Korisnikov avatar
By mmarko28
Sledeće za Megu je Kostja Mushidi. 2 godine u Megi pa na draft u top15. Mega Index - Mega contract, najbolja opcija za ime.

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By skeske
Mega indeks, Mega ugovor, Mega ozbiljan tim, Mega vicesampion, Mega osvajac trofeja, moze kako god hoces...
Korisnikov avatar
By Jomer
i Milojevic ce prvu polovinu jula provesti u US, bice u strucnom stabu Atlante

mnogo dobre stvari za nase trenere Bozic(Juta), Dzikic(Toronto), Milojevic(Atlanta)

mali off

iskreno ja sam se plasio da ce posle Zeljka, Dude, Pesica nastati potop ali ide srednja i mladja generacija trenera koja obecava

Kokoskov, Dzikic,S Obradovic, Djordjevic, Milojevic, Rajakovic, Trifunovic...
Korisnikov avatar
By kontrabas
@Jomer
Realno, ne obećavaju svi. Obradović Saša u Albi nije ispunio očekivanja, zamera mu se što forsira stil igre iz nekih prošlih vremena, što je pokazao Frankfurt, koji ih je u plejofu razmontirao - bila je to najdosadnija serija. Trifunovića ne brojim baš uz mlade, ali ajde.
Za Kokoškova, Djikića i Miloja se može reći da donekle obećavaju, ali osim Kokoškova i donekle Džileta ne maju baš neke lovorike. Doduše, ja mnogo cenim Mileta. Ipak, da ne odlepimo, ostaje činjenica da su neki drugi mladi treneri već dosta više pokazali od naših nada - Trinkjeri, Itudis, Fleming. Znači, nismo više u žiži, i verovatno nemamo najperspektivnije trenere, ali u pravu si, nije nastao ni nekakav potop.
Korisnikov avatar
By Jomer
napisao sam gore za Trifunovica da ide srednja i mladja generacija, a mislim da su Dzikic i Trifa tu negde sa godinama, ovo za Sasu Obradovica se ne slazem nikako, a i ponuda Kahe mislim da govori nesto

a Fleminga ne gotovim nesto, Trinkjeri uradio mnogo vise od njega u bambergu za krace vreme
Korisnikov avatar
By MileBL
Kod nasih trenera najveci problem je kad pozele da budu glavne zvezde u timu, cesto se pocinju baviti nebitnim stvarima.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 19

Види га Ске :) Дакле идемо на Барсу,па евентуално[…]