Stare teme
By serbianhoops
Ruski grad Kazanj će biti domaćin 27. Svetske letnje Univerzijade od 6. do 17 Jula 2013.
Srbija će po obicaju biti zastupljena u mnogim sportovima i, što je najvaznije za nas, učestvovaće na košarkaškom turniru sa igračima rođenih 1989 i mlađih.

Pre toga, univerzitetska reprezentacija Srbije učestvovaće na Mediteranskim igrama koje se održavaju u Turskom gradu Mersin od 20. do 30. Juna 2013.
By Jo.
Univerzitetska, siri spisak, predlog:

Micic Vasilije 191-PG-94 Mega Vizura
Aleksandar Cvetkovic 183-PG-93 Crvena Zvezda
Nenad Miljenovic 194-PG-93 Radnicki KG

Nemanja Nedovic 191-G-91 Lietuvos rytas
Danilo Andjusic 195-G-91 Virtus
Nikola Radicevic 194-G-94 Kahasol
Nemanja Dangubic 196-G/F-93 Mega Vizura

Vladimir Jankovic 202-F-90 Panionios
Bogdan Bogdanovic 197-F-92 Partizan
Marko Gujanicic 202-F-92 George Mason
Marko Lukovic 204-SF-92 Mega Vizura
Djordje Drenovac 209-F-92 Italy (B)

Nikola Jankovic 205-PF-94 Unicaja
Luka Mitrovic 204-F/C-93 Crvena Zvezda

Djordje Gagic 210-C-90 Partizan
Dejan Musli 212-C-91 Partizan
Stefan Nastic 210-C-92 Stanford
Milutinov Nikola 212-C-94 Partizan
By serbianhoops
Zanimljiv spisak, sve mlado i donekle perspektivno ali,

Vladimir Janković nema košarkaško državljanstvo Srbije, pa sigurno neće igrati.

Kao ni igrači rođeni 1993. (Cvetković, Miljenović, Dangubić, Mitrović) jer se Univerzijada igra od 6. do 17 Jula 2013, a zo to vreme mlada reprezentacija Srbije (1993 i mlađih) učestvuje na Mediteranskim igrama (od 20. do 30. Juna), a potom na U20 Evropsko Prvenstvo (od 9. do 21. Jula). Obzirom da im pripreme najverovatnije počinju krajem maja meseca, bilo bi suludo ih terati da igraju još jedno takmičenje.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Mislim da bi za Univerzitetsku reprezentaciju bilo najbolje zvati momke 92' i starije koji nemaju trenutno kvalitet za A selekciju, a mogu imati nekakvu perspektivu u buducnosti. Mislim da bi posebno dobro bilo, ukoliko bi se paznja pruzila momcima iz kls-a kako bi znali da mogu da budu primeceni iako igraju u jednoj ''revijalnoj ligi''. Mozda sam naivan, ali mislim da bi to mozda podiglo i kvalitet lige u buducnosti...
Mislim da bi iz KLS-a glat mogli na bar na sirem spisku da se nadju Bogic Vujosevic, Luka Igrutinovic, Nikola Siladji, Ivan Zivanovic, Nikola Kalinic, Marko Lukovic (Ne znam koje je godiste Jeftovic iz Slobode, isto zanimljiv igrac), mozda Nikola Pesakovic, Aleksandar Mitrovic i Aleksandar Marelja. Ima tu jos zanimljivih igraca, ali nisam za sve siguran koje su godiste. Iz ekipa sa Jadrana bi sansu mozda mogli da dobiju iz Zvezde Subotic, iz Partizana Gagic i iz RKG-a ne znam mozda Bircevic kao malo stariji. Njima bi mogli da se pridruze i nasi americki studenti da i njima pokazemo da ih pratimo naravno u prvom redu tu je Nastic, ali ima tu jos momaka.

U sustini ja bih ovu reprezentaciju koristio kao neku vrstu popularizacije KLS-a i nasih igraca iz NCAA. Ne znam da li gresim, ali mislim da bi to moglo da bude dobro jer je tu rezultat svakako u drugom planu, a moze nam mozda doneti boljitak u domacem prvenstvu i sirenje baze preko okeana.
By Jo.
@serbianhoops ; @Karaburac

Nisam znao za tako gust raspored, i slazem se sa Karaburcem da ovo takmicenje treba iskoristiti za popularizacije KLS-a i nasih igraca iz NCAA.

Bogic Vujosevic 189-PG-92 BKK Radnicki
Micic Vasilije 191-PG-94 Mega Vizura

Bogdan Bogdanovic 197-F-92 Partizan
Luka Igrutinovic 193-PG-92 BKK Radnicki

Marko Gujanicic 202-F-92 George Mason
Marko Lukovic 204-SF-92 Mega Vizura
Djordje Drenovac 209-F-92 Italy (B)
Nikola Kalinic 202-F-91 Vojvodina

Nikola Siladji 206-F-92
Bojan Subotic 206-F/C-90

Djordje Gagic 210-C-90 Partizan
Dejan Musli 212-C-91 Partizan
Stefan Nastic 210-C-92 Stanford

Micic bih ipak pozvao, jer je guzva na play-u za godiste 93'...
Ne znam da li je jos neko iz NCAA interesantan ?
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Jo mislim da ce takmicenje mladjih kategorija, pogotovo svetsko prvenstvo za 94' biti snaznije nego univerzijada, jer ce na to svetsko sve reprezentacije (sem SAD) poslati najjace sastave, a na univerzijadi ipak niko ne salje najjaci sastav. Ostatak predlozenih igraca mi je po ukusu.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Mozda bi sansu na univerzijadi na poziciji centra mogao da dobije i Dejan Kravic sa Texas tech-a?
Ima mnogo bolju sezonu od Nastica, kojeg smo kaparisali (vec igrao za mladje selekcije), pa bi mozda bilo dobro da kaparisemo i Kravica za svaki slucaj. Sa centrima se nikad ne zna kad mogu da eksplodiraju, pa je bolje da ga imamo kao opcicju nego da ga gledamo jednog dana kako igra za neku drugu zemlju.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Mislim da bi nam spisak igraca za Univerzijadu mogao biti bas zanimljiv pa cu kasnije sastaviti neki svoj spisak.
Korisnikov avatar
By djokonda
MILOS OBILIC napisao:Na centru su prave opcije Musli i Gagic uz Nastica
Nema šanse da Musli pristane da igra za Univerzitetsku. Već je debitovao sa A tim.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]