Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Zex88
Их,кад би тако било,плаћам ручак одмах

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
Партизан имао добијен меч и кад је Недовић вратио екипу,Партизан се усрао народски речено. Нису знали где је лево. И онда је Џејмс ушао у Лони Вокер мод и уништио Монако.

Нема овде специјално добре игре,али је боља одбрана.

Паркер је трагичан,мислим да је боље кад не игра.

Korisnikov avatar
By Gaja
Ja ovo nisam video u zivotu...
Da definitivno Parker neupotrebljiv, bolje da proba sa Murinenom makar 5min.
Sto kazes usrali se skroz, i dalje se kurce celu tekmu i na kraju cvonjak..
Odgledajte zadnjih 4-5min Luka I Kuzma live prenos, umro sam od smeha
Korisnikov avatar
By Zex88
Баш је лош био Партизан.
Највећи проблем по мени био је Вашингтон.
Ајде што у одбрани не постоји,већ у нападу дивља када има лопту,а када исту нема стоји на 10 метара од коша и гледа да ли ће је добити назад да дивља.
Озбиљан кикс је ово био.

Korisnikov avatar
By Karaburac
Zao mi Pokua, odigrao je dobar mec, a onda prosuo to u zadnjem minutu.

Ipak, raduju me njegove poslednje 2 partije.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Nisam zeleo odmah da pisem da ne bi bilo u afektu. Razmisljam sve vreme i zaista ne razumem siljenje dzonsona na Pokusevskom.

Decko je napravio jednu gresku u napadu i promasio jedan sut u momentu kad svi igraju ocajno. Pritom spasio tri sigurna kosa i onda ga izvedes i zaboravis prakticno ceo mec. Evo, pokusavam, ali mi ne ide. Jel moze neko da mi objasni?

Sta je konacni rezultat ove utakmice? Indisponiran igrac koji je taman poceo da se dize.

Aj da ga je zamenio neko ko je odigrao vrhunski mec, nego je skripalo sve vreme. Ne razumem. Stvarno ne razumem.
Korisnikov avatar
By Gaja
Nisam ocekivao ovu rapsodiju od Dzabarija.
Bruno centarska tehnika izuzetno limitirana a u odbrani kog igraca treba da preuzme nakon nekog bloka to ne moze da skapira od kad dosao. Jedino kod njega sto mi se svidja onaj power dribble, jer i ja to volim da radim hah
Svidja mi se kako Mijailovic koristi sanse u ABA, deluje mi kao pametan igrac, s' obzirom da ima 18godina nadam se odlicnoj karijeri.
Korisnikov avatar
By Zex88
Karaburac napisao:Nisam zeleo odmah da pisem da ne bi bilo u afektu. Razmisljam sve vreme i zaista ne razumem siljenje dzonsona na Pokusevskom.

Decko je napravio jednu gresku u napadu i promasio jedan sut u momentu kad svi igraju ocajno. Pritom spasio tri sigurna kosa i onda ga izvedes i zaboravis prakticno ceo mec. Evo, pokusavam, ali mi ne ide. Jel moze neko da mi objasni?

Sta je konacni rezultat ove utakmice? Indisponiran igrac koji je taman poceo da se dize.

Aj da ga je zamenio neko ko je odigrao vrhunski mec, nego je skripalo sve vreme. Ne razumem. Stvarno ne razumem.
И јуче је играо мало,неких 12 минута.
Вратићу се на почетак,мислим да њему треба екипа са мање притиска и више минута.

• 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 26
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]