- Pet Okt 11, 2013 3:00 pm
P.S.
Mays mi je djelovao kao razigrani djecacic, dosta brze noge ali u odbrani mlatara rukama kao da ga napada oblak komaraca
. Steta one brzine nogu i onog odraza.
Fraiser je nogiran jos prije ovog kola cini mi se, samo nije imao ko da igra pa mu je dato da "procvjeta" protiv Bobija, bio starter protiv CZV ali kada je u prvoj cetvrtini imao 2 bacanja i oba bacio pravolinijski i sudija mu vrati drugo zbog preranog ulaska igraca i on opet baci "sporet", e jbg... cak se Bajic nije ni nervirao
, kao da je pomislio u sebi hvala bogu neces jos dugo ovde masiti....
Joomla10 napisao:Cekaj bre, pa kad pre pedalirase Frejzera?! Zar Obilic nije rekao da se radi o dobrom igracuOcekujem jos jednog visokog igraca jer sada ostaju na 4: Gacesa i Jorovic te na 5: Nikolic i Bunic. U timu je jos i RAdukic koji je 4na3 ali nisam siguran da ce on biti 5 visoki. Moze i Dozet odigrati na 4 ali on je u godinama i sada igra samo 3 tako da ga trose protiv fizicki jacih igraca na 4 mislim da nece ici.![]()
Igokea je dobila sjajnog igraca, Gorda ce da ih stabilizuje. Odlican igrac.
P.S.
Mays mi je djelovao kao razigrani djecacic, dosta brze noge ali u odbrani mlatara rukama kao da ga napada oblak komaraca
Fraiser je nogiran jos prije ovog kola cini mi se, samo nije imao ko da igra pa mu je dato da "procvjeta" protiv Bobija, bio starter protiv CZV ali kada je u prvoj cetvrtini imao 2 bacanja i oba bacio pravolinijski i sudija mu vrati drugo zbog preranog ulaska igraca i on opet baci "sporet", e jbg... cak se Bajic nije ni nervirao

- By Bojdo