Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Nookie
Gaja napisao:Ukoliko Zadar bidne zadnji da li mi onda automatski ostajemo na 4 kluba bez obzira na koeficijent?
Mislim da nema to veze...jednostavno Zadar nece igrati Abu sledece godine,ne kube hrvati mesto...
Korisnikov avatar
By Gaja
Nookie napisao:
Gaja napisao:Ukoliko Zadar bidne zadnji da li mi onda automatski ostajemo na 4 kluba bez obzira na koeficijent?
Mislim da nema to veze...jednostavno Zadar nece igrati Abu sledece godine,ne kube hrvati mesto...
Znam to nego bi trebalo da i mi i oni ostanemo na 4 i 3 kluba?
Korisnikov avatar
By Nookie
Samo Zadar gubi mesto,ne drzava. Znaci ako oni,iako je Zadar zavrsio poslednji,budu imali bolji koeficijent od nas,mi gubimo mesto oni dobijaju jedno...
Korisnikov avatar
By Gaja
milanezija napisao:Ako Zadar bude poslednji, C & C moraju da imaju bukvalno sve pobede da bi ih izvukli ili da nasi imaju uzasne rezultate.
Pa bem li ga,ne bi se plasio toliko da Radnicki ne igra EC,ako prodjemo i u drugi kruug tesko cemo uci i u 8.Vizura bi mogla lepo da odradi posao,jedino je eto Radnicki klimav.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Za sada smo bolji mi imamo koenficijent 4,25,a oni 3,63.Ali morace Radnicki bolje.Realno dva poraza protiv Solnoka i protiv Buducnosti ili Igokee tamo su morale biti pobede.
  • 1
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 515

Branim Kalinu cele sezone, ali ovo nema opravdanj[…]

Ovdje imate Kusturicine utakmice sa zavrsnog U18. […]