Игокеа отпустила Бајића
Драган Бајић није више тренер Игокее. Руководство клуба из Републике Српске одлучило је отпусти Бајића пред данашњи дуел против Солнока.
Док се не изабере нови, Бајићев помоћник Милутин Латинчић вршиће дужност шефа стручног штаба.
Сада већ бивши тренер Александровчана је прошле сезоне остварио највећи успех са овим тимом у историји клуба. Игокеа је освојила првенство БиХ, Куп БиХ и Куп Републике Српске. У прво делу АБА лиге завршио је на првом месту.
http://www.zurnal.rs/2013/11/16/igokea- ... index.html
Ne znam zašto je čovek dobio otkaz?
Čini mi se da klub nije igrao loše, deli peto mesto na tabeli ABA lige sa Cibonom, imali su težak raspored. U Evrokupu ne igraju baš najbolje ali treba gledati situaciju stvarnim očima a ne maštarskim, pošto nemaju skup tim nego čak vrlo skroman za dva jaka takmičenja. Imaju jedan kiks protiv Ploeštija na svom terenu, ostalo je sve u redu. Taj Ploešti igra u Rumunskoj ligi koja je daleko slabija od Aba lige.
Sa druge strane, taj Bajić je prošle sezone postigao sa Igokeom nešto što nisu ni sanjali, da budu prvi na tabeli ispred Partizana, Zvezde, Cedevite, Cibone, Radničkog, Olimpije i uz malo sreće su mogli da osvoje na terenu da igraju Evroligu, iako nemaju uslova za nju.
Nekako mi deluje stvarnije da je bio nečim nezadovoljan pa je dobio otkaz zbog loših odnosa sa nekim iz rukovodstva.
Čudno, baš čudno!
“nad svom ovom grdnom mješavinom, opet umna sila toržestvuje” (Njegoš).