Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Zex88
И опет енергија,прегазила је Реал..

Каква промена после Задра.. Надам се да ће ускоро доћи бек и да ће ускоро Добрић и Плавшић ући у ротацију..

Све похвале за Кодија..

Какац је терминатор Оџелеј,брани од 1 до 5..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
И званично стигао Батлер. Нисам га гледао,па не могу ништа да кажем за њега. Видим да га хвале,да може на један и два(и за три и јако до краја).

Ајде нек је са срећом.. Данас је под обавезно да се добије Басконија. А не верујем да ће бити лако.
Korisnikov avatar
By Zex88
Тешко смеће од утакмице..Нисмо играли како треба 10 минута,али за овакву Басконију је било довољно.

Једва чекам Батлера и Девонтеа,не могу да гледам Јага како хоблује паркет.

Цела хала је хтела да га одробија када није Деди спустио да игра леђима у мисмеч ситуацији.
Такође,Монеке превише помаже са свог играча.
У првом полувремену је Сале стално тражио преузимање,али наши центри стално ишли доле после блока.
Нвора је прелаган,прелепо то изгледа.

Идемо даље,Мега па много боље против Асвела.

Slika
Korisnikov avatar
By Zex88
Б92 пише да је Нвора повредио Ахилову тетиву.. Стварно,као да смо каменом Бога гађали..Невероватно је ово све..

Korisnikov avatar
By skeske
Bas sam nesto razmisljao i kontam kakva je godina, sledeci su nam Nvora pa Kodi da odsustvuju, Ne znam, kletve, sta li je.....
Nemam ideje ko sada da povuce, ko da napoknadi Nvorinih 20 poena i jedinog igraca koji moze konstantno izmisljati poene 1 na 1.

Sa druge strane, ne mogu da vjerujem da je dosao Batler. Uvijek mislim evo propusticemo te najbolje pa cemo dovesti nesto da kripimo, kao i uvijek.... Ali eto, doveli smo preozbiljnog igraca, vidjecemo kako ce se uklopiti.
Korisnikov avatar
By Zex88
Па да нам се захвале пред повртатак кући Са 700 навијача може лепа атмосфера да се направи.Није нас било више ни кад смо били гости у дербију.

Озбиљно нас кољу повреде. Био бих задовољан са 1-1 из овог дуплог кола.

Korisnikov avatar
By Zex88
Испуњен је основни циљ. Против Макабија нећемо имати довољно поена у рукама ако будемо играли у овом саставу.
Чима одличан данас,али нас је Јаго упропастио.
Не верујем колико је Плавшић неартикулисан.

Korisnikov avatar
By skeske
Dvije uzasno vazne pobjede (unaprijed upisane) su ostvarene sa krnjavim sastavom. Dobili smo i ovu sinoc na energiju i jaku igru. Stvarno sam se pribojavao ova dva meca (evo npr nastradao je Dubai od Baskonije, nije realno da nemaju pobjedu toliko kola). Sada protiv Makabija uvesti Batlera na Jagove minute i dozirano ga pripremati za njegovu ulogu.
Stvarno nam je dobro dosao ovaj lagani raspored, da iz ove agonije sa povredama i cekanjem pojacanja, izadjemo sa pozitivnim skorom.
I Grejem se oporavio, ali sa njim ne treba zuriti, moze debitovati mozda sledece sedmice u EL ili mozda protiv Spartaka.
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 42
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]