Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Gaja
Ajd Dilan ima ovakvu facu od kad je dosao, pa kad pogledas i Murinen.
Meni smesno kad Vasington daje instrukcije pa kao i bodri saigrace, rodjeni kapiten :D

Kameron i njegova izjava da hoce f4 :lol: Ocigledno ne zna u kakvom je rasulu klub a i vrv misli da u EL igraju indijanci pa da ce da trpa svaku 20. Ako bude bolji od Dinvidija da peva.

Da vidimo da li ce se pojaviti romansa izmedju Penjaroe i (sto sam vide da pisu ljudi) Dzabulanija :lol:
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
I zvanično Penjaroja...

Ne znam šta da kažem na ovo, čoveka koji ne govori engleski si stavio za trenera grupe ludaka i potpisao ga na dve godine. Prejako...

Što bi rekli maliciozni, barem smo uštedeli sad, jer je Željku i njegovom stručnom štabu plata bila preko 5 miliona, a ovaj dolazi za 1milion do kraja naredne sezone. Moguće da nam otud i pare za Pejna ludog.

Ono brukanje u Litvaniji je vrh ledenog brega, posle toga je moralo da padne par otkaza, no eto nek bude zapisano kakvu upravu imamo...
Korisnikov avatar
By Karaburac
Inače ne volim baš toliko da se bavim statistikom kad se opisuje igra neke ekipe, ali u našem slučaju vredi napraviti izuzetak jer zaista lepo opisuje naš epski raspad.

Četvrti smo najgori napad EL sa 80,5 poena u proseku.
Treća najgora šuterska ekipa za 3 poena sa 33,3%
Ubedljivo, ubedljivo najgora skakačka ekipa EL sa 31,4 skoka u proseku.
Ubedljivo najgora ekipa što se tiče asistencija sa 15,9 u proseku.
JEdni smo od najgorih odbranbenih ekipa cele EL, tj ekipa koja dozvoljava najviše poena protivnicima.
Pritom samo Real, Armani i Olimpijakos prave manje faulova od nas.

Nazovi pozitivne strane ekipe kao što su izgubljene lopte i ukradene lopte, šut za 2 poena je opet sve na osrednjem nivou u odnosu na ostale ekipe.

I to je sve što je potrebno da se statistički pročita šta se dešava na terenu. Potpuni individualizam i u napadu i u odbrani. Igra svako za sebe. Napad uglavnom 1na1 i besomučno prangijanje. Skok ne postoji. Što dovoljno govori i o zalaganju na terenu i svemu ostalom.

No eto, sad je došao Penjaroja, pa čisto da vidimo da li ćemo se negde pomaći na gore ili ćemo nastaviti da tonemo sve dublje.
Korisnikov avatar
By Zex88
Испратио сам мало у снимку Партизан против Макабија..
Нема овде спаса док се не отпусти/пошаље на позајмицу четворка,Тајрик,Стерлинг,Ваишингтон и Паркер.
Они су генератор већине негативних ствари на терену,свако на свој начин.
Кад се дода да их публика очима не може да види,добије се врло чудан однос звиждука и аплауза.

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By skeske
Ne znam je li ikad bila ovakva atmosfera oko nekog naseg kluba. Onaj majmun se nesto svadja sa navijacima, ceraj to....
Pejn izgleda dobro (ne fizicki, ruzan je ko seoski ker), ne znam je li pocetni efekat ili ce nastaviti da gazi, ali definitivno zanimljivo pojacanje.
Trebace vam i petica jer onaj ludjak mora da ode.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Oko nekog našeg kluba teško da je bila, ali nešto ne znam ni da li je bila u nekom EL timu slična situacija...

Mene ovo dosta podseća na stanje u FKCZ u ono doba naše dominacije, kada su navijači zbog loših rezultata lomili šoferke na službenim kolima igrača. Samo što je bilo šta slično kod nas neverovatno očekivati, jer mi tribinu nemamo. Transparent protiv Makabija je sviranje kurcu iskreno.

Nerealno je da se isti taj Pejn dovodio u vezu sa nama pre nego je došao Kalates, pa su proturane priče da nemamo para, da neće u Evropu i slično, a evo ga sad... Neverovatno koliko je plitak ovaj naš predsednik iz Prislonice...

Gadi mi se sve ovo...
Korisnikov avatar
By Zex88
Изгледа да Тајрик иде у Олимпијакос..
Сад имају 4 центра..
Ако је тачно ово за пола милке,добар посао Партизана..Е сад,наћи добру замену ће бити врашки тешко.

Korisnikov avatar
By MileBL
Sezona u EL je manje vise gotova
Ne bih se iznenadio da vec krenu u selekciju tima za narednu sezonu
Korisnikov avatar
By Zex88
Џекири се спомиње као замена.
По мени би било боље да траже неке млађе/домаће играче како им се не би десило да опет изгубе свлачионицу(већ се два пута десило у кратком периоду).

Кад смо код домаћих/млађих,већ имам списак за нас.

Korisnikov avatar
By Karaburac
Mladjih domacih centara u principu nema na trzistu. Prvi u redu koji ce biti EL kalibar je Backo, a on jos nije ni u Megi zaigrao.

Ja ne bih nikog ni dovodio. Igrao bih sa nizim sastavom ABA, jer i onako u ABA i nema dominantnih petica (za to cemo imati Fernanda). A EL je sezona objektivno zavrsena.

Osetkovskog pomaci na 5, u nekim rotacijama i Pokua kad se vrati. Na 4 vise prostora dati Murinenu i Bongi. Na 2 i 3 iskoristiti sezonu da se razigra Bosnjakovic i eventualno Mijailovic.

Ukoliko postoji sansa jos neko od Amera da se zavalja vani do kraja sezone odmah iskoristiti. Meni je tu Vasington prvi pik, on ima statistiku na koju bi neko mogao da se prevari.
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 26
KK Partizan 2025/26.

Od Pokua definitivno dižeš ruke? Ovo bi m[…]