- Pon Jan 05, 2026 10:04 am
Pazi, Tajrik je fenomenalan centar, kada se pogleda ova sezona on je top5 centar u EL, kada se pogleda prošla, slična priča možda recimo u top10 igrača na svojoj poziciji. Kada se pogleda statistika, njegova energija i godine (28) jasno je da je u pitanju dosta tražena i skupa roba na nivou EL. U pitanju je igrač koji je na 18. mestu po individualnoj statistici u EL, a igra za trenutno najslabiji tim u ligi, odnosno 4. centar u ligi po PIR statistici, ispred njega su samo Milutinov, Oturu i Kembegdele. u pitanju je igrač koji ima 67% šut iz igre, koji je 5. igrač lige po ofanzivnim skokovima. Moglo bi se reći adekvatna zamena u potpunosti za Lesora, po svemu, sem po glavi izgleda...
Šta je bio problem sa njim, šta se dešavalo u klubu, znaćemo tek za koju godinu, jer niko nema muda da izađe i kaže tačno šta je, što je suludo. Ali možda je to i taktički urađeno, da bi ga lakše uvaljali nekome...
Sramno je da se vučemo na 20. mestu na tabeli, mislim da je ovaj potez otpuštanja jednog od najboljih centara lige, adekvatan pokazatelj toga da klub nema predstavu šta radi, plus ono dovođenje Pejna...
Mislim da mu nema potrebe tražiti zamenu, onaj Silva je bio odlična opcija, međutim nije baš tako lako uzeti nekog dobrog igrača koji je u relativno "vidnom području" mora se malo zagrebati. Pogledati koja utakmica, a ne ući na forum i naći 5 igrača koje svi znaju i priželjkuju...
Šta je bio problem sa njim, šta se dešavalo u klubu, znaćemo tek za koju godinu, jer niko nema muda da izađe i kaže tačno šta je, što je suludo. Ali možda je to i taktički urađeno, da bi ga lakše uvaljali nekome...
Sramno je da se vučemo na 20. mestu na tabeli, mislim da je ovaj potez otpuštanja jednog od najboljih centara lige, adekvatan pokazatelj toga da klub nema predstavu šta radi, plus ono dovođenje Pejna...
Mislim da mu nema potrebe tražiti zamenu, onaj Silva je bio odlična opcija, međutim nije baš tako lako uzeti nekog dobrog igrača koji je u relativno "vidnom području" mora se malo zagrebati. Pogledati koja utakmica, a ne ući na forum i naći 5 igrača koje svi znaju i priželjkuju...