Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Joomla10
Pazi on je poslednji za koga sam mislio da ce ovako da ih izvoza.
Nije mi ni Dule jasan, ali verovatno hoce da ih dovede do ludila.

Oprastamo ruzne proslosti!!!
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
To nisu snovi sine moj, to je realnost. Info iz kluba - potpisuje u ponedeljak u podne!
1000% provereno, 1001% tacno. Dok do BAT dodje Raskova tuzba on ce vec biti potpisan, a arbitraza ne moze retroaktivno da nam stavlja zabrane. Svaki pravnik ce ti to reci...
Oprastamo ruznu proslost i idemo! Dominacija se nastavlja!
Korisnikov avatar
By Peja
Igor vec ima domacu titulu
I pokazuje da je pravi Zvezdas, dok je mogao kvalitetno da igra igrao je kod nas, sad kad je truba ide da vam uzme novce posto smo mi ozbiljan klub i ne damo mu koliko trazi. Jos ce da opstruira Bogdanov napredak i spreci vas da uzmete neku kintu za istog. :D :D :D
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Ima DOMACU, nema SRPSKU.
Sa Zvezdom bio prvak SR Jugoslavije '98. i sa Buducnoscu bio prvak...opet SR Jugoslavije 2001.
NIKAD prvak Srbije, u sledecoj sezoni ce da osvoji i to, ako li mu Bog i dobra sreca dade
Korisnikov avatar
By Peja
Tim je njegov uspeh veci, osvajao je titule kad je bila veca drzava i jaca konkurencija, u ovom monopolu se ne snalazi
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Opravdanje opravdanje daje nam na znanje! Izgovorima nikad kraja jer:
''Ćud je ženska smiješna rabota!
Ne zna žena ko je kakve vjere;
stotinu će promijenit vjerah
da učini što joj srce žudi.
''
Korisnikov avatar
By Peja
Ajde priznaj da u trenutku nemoci da odgovoris na moj post nisi mogao napisat' nista drugo nego nesto sto ni sam ne razumes :)
Korisnikov avatar
By Joomla10
Yopitsch-Kurz napisao:Ima DOMACU, nema SRPSKU.
Sa Zvezdom bio prvak SR Jugoslavije '98. i sa Buducnoscu bio prvak...opet SR Jugoslavije 2001.
NIKAD prvak Srbije, u sledecoj sezoni ce da osvoji i to, ako li mu Bog i dobra sreca dade

To je to. Covek priznaje ovim sam sebi ko je gazda na terenu iako mu sigurno nije lako...
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Peja napisao:Ajde priznaj da u trenutku nemoci da odgovoris na moj post nisi mogao napisat' nista drugo nego nesto sto ni sam ne razumes :)
O moj Fonto, o moj mili...
Ne razumem stihove iz Gorskog Vijenca (da da, to je taj citat). U trenutku nemoci da odgovorim na tvoj post?!? Nemoj da me zasmejavas decace!
Jel boli sto kapiten dolazi kod nas, da te ja pitam?
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 515
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Дешава се Јес посредник или корисник[emoji1787] […]

KK Partizan 2025/26.

Fora je sto najvise domacih imamo na trojci. Jedin[…]