Teme vezane uz regionalnu ligu
By hazarder
Nemam vremena sada, idem da radim u nekom polu-latino klubu. Zvao me drugar na ispomoc, jer im se razboleo neki lik. Zajebo sam to odavno, ali da ispostujem drugara, nije mi nikako zbog svih riba koje ce biti tamo. :mrgreen:

Sutra me nece mrzeti da malo pogledam po forumu i ustanovim ko je baja. Kad vec kaze da sve znam......

Ubica da se javi, ako hoce da "prikolje" recimo neku portorikanku veceras :twisted:

Nadam se da reinkarnirani nece ovo "prikolje" da shvati kao fasizam, govor mrznje, ili krivicno delo, . U suprotnom ce Jopic morati da me banuje.
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
[offtopic]Sa obzirom na činjenicu da ne zoves na švedski sto latino guzica mogu i odmah da te banujem.
S' ljubavlju, Božen...[/offtopic]
Korisnikov avatar
By Vojvoda
Yopitsch-Kurz napisao:[offtopic]Sa obzirom na činjenicu da ne zoves na švedski sto latino guzica mogu i odmah da te banujem.
S' ljubavlju, Božen...[/offtopic]
Ma odmah ga bre banuj pa ce za sledeci put da se nauci... :snooty:
Korisnikov avatar
By Kure
Kako Vukoičić trener MZT-a? Zar nije VJ? Ili sam nešto pobrkao...mrzi me da tražim...
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Vlada Vukoicic u MZT,a Vladu Jovanovica nisu ni trazili to je cak i on sam rekao.Njega trazi Fuenlabrada da siri prijateljstvo izmedju Partizana i njih
Korisnikov avatar
By Kure
Logičan potez, neće da pređu preko krađe i otimačine...
Ko će umesto njih ispred ABA u kvalifikacije za EL? Cibona ili Cedevita? Da je RKG obezbedio ABA kroz KLS sad bi imali priliku da igraju kvalifikacije za EL...
Korisnikov avatar
By Zex88
negde sam cuo da ce Mega sad da se zove Mega Smederevo,da li to znaci da ce biti fuzije?
kostakurkta?
Korisnikov avatar
By kostakurta
Ne, nije u pitanju fuzija, samo su u ime dodali ime grada domaćina, verovatno je takav dogovor bio sa čelnicima grada, ili sa kime god da su se dogovarali. KK Smederevo ostaje, igraće KLS i biće neka vrsta filijala Mege, dobar deo tima činiće Megini klinci.
  • 1
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 515
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Дешава се Јес посредник или корисник[emoji1787] […]

KK Partizan 2025/26.

Fora je sto najvise domacih imamo na trojci. Jedin[…]