Teme vezane uz regionalnu ligu
By Jaycee Carroll
@Kokane

Ova mi se najvise dopada,a pisacu ih vise:

KLUB ZA KOJ KE DADAM SE, MZT TI SI SE STO IMAME,
NEKA TE NOSI TEBE MOJOT GLAS, NA TVOE IME GORD SUM JAS,
I NEKA ZNAE JADRANOT, MZT SKOPJE TI SI SAMPION,
SRCE NA TEREN SAMO OSTAVI, AJDE ZA NAS POBEDII

II

DRUG ZIVOT NEMAM,SE E ZA TEBE,
ZBOROT E VECEN,TE SAKAM MZT,
PLAVO BELA E MOJA GORDOSTA,
ZA TIE BOJI,ZNAJ SE UMIRA,
SKOPJE ALE,ALE,ALE,ALE

III

SRCEVO MI CUKA,
CEL ZIVOT SUM TUKA,
PLAVO BELA BOJA,
E I KRVTA MOJA.

IV

CEL ZIVOT MOJ NA TEBE POSVETEN,
CUDESEN E OVOJ SVET CEL E PLAVO BEL,
KOGA IGRAS TI TRIBINA LUDUVA,
NEKA DOJDE KOJ SAKA E NASA PORAKA.

[BBvideo 560,340][/BBvideo]

[BBvideo 560,340][/BBvideo]

Ovo je navijanje protiv Partizana,da nije bilo Partizana ne bi bilo i toliko njih na tribinama,sve je bilo puno,a do nas(Grobara) bio je i rukomentni reprezentativac i navijac Partizana Naumce Mojsoski.Njemu su sad za rodjendan kolege kupili crno bele patike zbog boje omiljenog kluba :dance: Zeli da zavrsi karijeru kod nas.

Ovo je interesantna pesma za najveceg rivala Rabotnickog.

OD GJORCE PETROV DO ZELEZNICKA,
CUDNA FAMILIJARNA SOSTOJBA,
MESTO SINOVI,DECA PEDERI,
I MAJKI KURVI ZA 100 DENARI.
By kosta76
Samo preskoci ovu zadnju pesmu. Pusti Rabotnicki na miru ...Za Rabotnicki je igrao Blagoje Georgijevski
Za ovu prvu-Bravo :clap: :clap: :clap:
Korisnikov avatar
By Karaburac
Kure napisao:
BOGDAN 13 napisao:Zekovic presao iz Vojvodine u neki rumunski klub,igraju evrokup.
To verovatno znači da se raspadaju. Ništa od ABA lige...

Onda neka ne jedu govna i neka puste RKG kako bi ovi mogli srediti papire za EC (ako sada već nije kasno)....

Slazem se za ovo. Zao mi je sto ne mogu da skupe kintu. Tuzno.... Ali ako je vec takva situacija nek ne jedu govna i nek puste RKG dok jos ima nade da se prijave za Eurokup, koliko znam do treceg jula je rok za prijavu.

Inace, potpuno nevezano sad za ovu pricu sa Vojvodinom, krajnje je bezobrazno sto liga trazi kotizaciju od 150 000evra od Sirokog i Vojvodine. Oni su to izborili na terenu, bolji koeficijentom. Pre bi za te pare trebali da budu kolektivno kaznjeni klubovi iz zemlje koji su imali losiji koeficijent. Ovako je to zaista apsurd, ispada da ekipe koje po prirodi stvari imaju slabiji budzet treba da finansiraju ligu. Pa jebem mu mater... :roll:
Kad je pocela prica o ovim koeficijentima ja sam mislio da te ekipe ne placaju kotizaciju vec iskljucivo ona ekipa koja ulece van svih pravila (Solnok, pre toga Makabi), a ovako.... Sramotno po mom misljenju.
By Jaycee Carroll
kosta76 napisao:Samo preskoci ovu zadnju pesmu. Pusti Rabotnicki na miru ...Za Rabotnicki je igrao Blagoje Georgijevski
Za ovu prvu-Bravo :clap: :clap: :clap:
Prva je i po meni najbolja i najcesto se peva kad igramo utakmice u ABA ligi,ima i Rabotnicki cool pesme kad hoces pisacu i njihove.
Korisnikov avatar
By familija
Jaycee Carroll napisao:
familija napisao:
Jaycee Carroll napisao:Takoeee bre i Dejvis produzio ugovor sa MZT-om.posle Damjana Stojanovskog,Gecevskog,Cekovskog ima da gazime i slednata sezona na Jadranot :dance:
Pazi brate da neko ne rikne na terenu....Imacete prosek od 31,5 godina... :lol: :lol: ;) ;)
Zasto pricas tako?
Misli sam na Gecevskog i Cekovskog..nece oni moci izdrzti ovaj tempo.. :naughty:
I ove godine su u mnogim utakmicam disali na skrge..
Naravno, neomoj da mislis da imam nesto protiv, navijacu iz sveg srca za vas... :clap: :clap: :clap:
By Jaycee Carroll
Pa zato dolaze jos 2 kvalitetna visoka igraca + Vojdan + neki Amer na poziciju 1,uf uf.
By Jaycee Carroll
familija napisao:
Jaycee Carroll napisao:Pa zato dolaze jos 2 kvalitetna visoka igraca + Vojdan + neki Amer na poziciju 1,uf uf.
Ali sada igrate i Evrokup... :snooty: :think:
U to jos uvek nisam siguran :doh:
  • 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 515
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Дешава се Јес посредник или корисник[emoji1787] […]

KK Partizan 2025/26.