Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By MileBL
Nisam siguran da ce izlazak iz Aba lige ici tako glatko

Jel Arena Sport ima neki visemilionski ugovor sa Aba ligom za TV prava?
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Valderama napisao: Pet Sep 27, 2024 9:46 am Prevideo sam dolazak Čovića na mesto predsednika KSS-a.

Evo i Rebrača kaže kako bi i KK Vojvodina najradije istupila iz ABA2 lige.
Rebrača i njegova SNS Vojvodina

Ma koja regionalna liga, sad kad su klubovi iz Hrvatske na nivou Borca iz Čačka, a u Sloveniji i jedino što je valjalo - CeOly spala na to da ih gazi FMP s pola gasa, Budućnost polako godinama slabi, ostali iz CG nisu vredni pomena, i šta je ostalo Igokea koja je tu najkonstantnija.

Dakle računica naših klubova jeste u novcu, ali gde je Čović tu je novac, nije agent Nebojša sigurno to prevideo. Gurnuće AV novac za novu nikad jaču KLS, ne bi me čudilo da tu dodaju i Igokeu kao naš klub :D
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Valderama napisao: Pet Sep 27, 2024 1:22 pm Ima neka naša kladionica veliki ugovor sa ABA ligom. Daje joj 2,5 miliona evra godišnje. Sad je priča da bi se taj novac trebao preusmeriti u novofomiranu profesionalnu srpsku ligu.
Koliko znam, to je Admiral Bet, ali on već sponzoriše i KLS ja mislim. Takođe, prošle godine kad sam gledao sajt KLS pola ekipa je u nazivu imalo neku kladionicu, tako da novac je tu i nema sumnje da će na to ići.
  • 1
  • 506
  • 507
  • 508
  • 509
  • 510
  • 515

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]