Salvatore Guliano napisao:+ 6000000 nas ostalihAntoine napisao: +2+3
Salvatore Guliano napisao:+ 6000000 nas ostalihAntoine napisao: +2+3
Jaycee Carroll napisao:Zajebancija je zajebancija,a ti ponekad pises tako nepromisljeno i glupo da je to za neverovati.Zex88 napisao:Kad ne razmisljas,nemoj ni da pises to..Hahaha pa ti mene zajebavas,sta mesas politiku i sport?Pola Makedoniju ne mogu da uzmu,ali zapadni del je vec njihov.
Kako bi bilo da tebi Albanci uzmu pola Makedonije,da tebi bombarduju Kumanovo zbog novog Racka,a da mi za koju godinu kazemo,treba izbaciti Mzt i ubaciti Siptariju(ili kako se vec zove ona njihova ekipa)?
Kad je tesko-Mesina
dachakg napisao:Eto da ne bude da se samo svadjamo, znamo i da se slozimo.Salvatore Guliano napisao:+ 6000000 nas ostalihAntoine napisao: +2+3
HAZARDER
"Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku"
"Ako sve vidi, što se pravi blesav, što ne otera sva govna u nebesa"
"Sto manje, dijete, znas, to si manje nesretan"

TOKIO, JAVI SE, tvoje ovce ne mogu bez tebe...
"Mozda mislis da su ovi brci nesto najduze na meni ali grdno se varas"
Taktika Brkatog za muvanje prepički
Kure napisao:Kura. se volimo... Sad ću ja da potpalim Brku autonomaša da lamentira oko načina na koji je RKG uguran u ABA, i načina na koji je CZ ugurana u EL. .!.Rece neko na nasoj temi da ce za toliko da smanje Muti platu. Sto implicira da je Zeljko u Feneru malo dete sto se tice plate u odnosu na Mutu kod nas![]()
![]()
![]()
Ne stvarno je nešto splasnulo....
Mutinjo okle 200k samo za vajld karte?![]()
"Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku"