Jaycee Carroll napisao:skopje_1966 napisao:Jaycee Carroll napisao:Popravili su se dosta iskreno da ti kazem,Smush Parker je doneo novog kvaliteta kod Cibosa,ali ocekujem da ih dobijemo.Pazi sad,MZT trazi da se mec pomeri za dan-dva(sreda ili cetvrtak) kako bi sa busem mogli oni da dodju,zato sto je i MZT putovao u Splitu,Zadru autobusem,dok Cibona trazi da se mec odigra sledece nedelje,a nama hala nije tad slobodna,tako da ocekujem u toku dana da se nasi dogovore oko odigravanje meca.
Inace avion iz Zagreba u kojem su trebali da budu košarkaši Ciibone uredno je sleteo na skopski aerodrom , danas u 15.55. A i da nije, problem sa maglom se godinama rešava preusmerivanjem aviona na ohridski ili eventualno prištinski aerodrom.Kako god da je let bi se realizovao kao što jeste i oni bi vec bili u Skoplju .Sasvim neopravdano odlaganje utakmice i to ne za sredu več za četvrtak. Pa da su peške krenuli stigli bi do srede. Ne bi bilo nikakvih problema da nama sledece gostovanje nije u Širokom pa sumnjam da ce to proci bez poslidice po naš tim na gostovanju i da ovo odlaganje nije slučajno. Ovako cemo morati da odmah posle utakmice uletimo u autobus i kako bi stigli na sledeču utakmicu Bogu iza leđa.
Zemljace mi Cibonu ima da dobijemo pa makar igrali 2 utakmice u jedan dan,dok kod Sirokog u Pecari bice jako tesko da napravimo iznenadjenje.Ja mislim da su Cibosi namerno ovo uradili,tj hoce da sto vise uigraju novog igraca Parkera,kako bi mogli da nas dobiju.
I TO IM SE TOLERIŠE. GOVNA SMRDLJIVA! Već su počeli da šteluju sve od sudija i delegata do termina mečeva.

TOKIO, JAVI SE, tvoje ovce ne mogu bez tebe...
"Mozda mislis da su ovi brci nesto najduze na meni ali grdno se varas"
Taktika Brkatog za muvanje prepički