Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Lika
Široki uvijek izmisli neke igrače, pa ćemo vidjeti šta će biti ove sezone. Što se tiče Zadra, nisam optimist po njihovo zdravlje, no druga dva Hrvatska kluba, Cibona i Cedevita će bez sumnje igrati puno bitniju ulogu u novoj sezoni.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
dachakg napisao:Joksimovic iz Igokee u Olimpiju!
Sta ce im toliko krila?Jel im ostao Muric?Sad imaju na krilu i Murica i Joksimovica i onog Litvanca sto je bio drugi strelac lige+malog Brodnika.
Jedino ako ce Joksimovic na beka kao u Igokei
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Edibledi

Tako je, mada se meni on ne svidja na kecu, kao dvojka je ok opcija.
Sto se onog Litvanca tice, mislim da on nece igrati za Olimpiju. Cini mi se da nije prosao lekarse preglede.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Edibledi napisao:Joksa je kombo bek!
Pa pleja ne moze da igra.Moze jedino dvojku.Neka slabija verzija Kecmana.Bice i Olimpija opet solidna
Korisnikov avatar
By dachakg
Ja mislim da ce Litvanac ipak igrati za Olimpiju,mada nisam siguran sto posto!
Malopre citam crnogorsku Pobjedu,tj.njihov sajt i pise da je Buducnosti otisao Li,da su im otisla oba Milosevica,Bunic (zna se i gde;-)),a da je status sa Bostom jos uvek neizvestan,jer cekaju njegov odgovor da li ostaje u NBA ili ce da se vrati! Dosli su im Subotic,Komatina i Sehovic! Traze centra jos uvek! Tako da im je roster sledeci:
Bost(?),Ivanović
Šehović,Mihailović,Ivanov
Popovic A.,Popović M.,Mugoša
Komatina,Vitkovac,Subotić
Nikolić,Centar(?)
Ovde ce jedan na kraju otpasti,verovatno izmedju Ivanova,Mugose,pa i Nikolica,jer i Komatina moze na pet!
Korisnikov avatar
By dachakg
Dalje - Cibona:
1. Blesingejm,Kus,Jurakovic
2. Dzening,Struberi
3. Saric,Rozic,Marcinkovic(?)
4. Arapovic(?)
5. Planinic,Zizic
Ovde Sarica mozes da stavis na bilo koje mesto od 1 do 4! ;) Nedostaju im krilni centri!
Za ove sa znakom (?),nisam siguran da su jos u ekipi,ali uz Spahiju,odlican sastav i ove godine jedni od favorita za f4,pa i titulu! Mada,znajuci njihove finansiske probleme ne bi bilo iznenadjenje da ostanu opet bez Evrope!
  • 1
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 515
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.

Mislim da Žo treba najviše da drži svlačion[…]

Ostali klubovi ABA lige