Teme vezane uz regionalnu ligu
Прока napisao:
Igokea – Cibona 85:68 (17:19, 27:17, 20:17, 21:15)

Košarkaši Igokee na turniru u Sarajevu plasirali su se u finale turnira pobijedivši ABA ligaša Cibonu. U ekipi Igokee najefikasniji je bio novajlija Duško Bunić sa 18 poena, Cedric Mays ubacio je 14 poena, a Branko Jorović 10 poena.U ekipi Cibone najefikasniji večeras bio je Andrija Žižić sa 22 postignuta poena.

Naša ekipa očekuje pobjednika iz druge utakmice gdje se sastaju KK Bosna – BC Gmunden.

Finale je zakazano za sutra.
Ево да одмах дам мали допринос новој теми. Веома позитивно изненађење за мене. Не толико побједа, колико велика разлика, одлична партија Бунића и очигледно тргање Мејза из летаргије.

Финална утакмица је сутра од 19:30, уз директан пренос на сарајевској тв-станици TVSa.
I mene je iznenadila velika prednost kao i Mays i Bunic ako Igosi ovako nastave mogli bi ove sezone napadati vrh tabele :D :D :D
Sto se tice Igokee ako se stranci dobro pokazu ocekujem dobar rezultat od njih i ove sezone.Na svim pozicijama su dobro popunjeni jedino im nedostaje dominantan centar sa +210 cm,ali to ce pokusati da otklone sa tri zanimljiva centra Bunicem,Nikolicem i Fejzerom(ako se tako pise).
Mislim da mogu da izbore plansman medju 5-6 ekipa i obezbede mesto u Evrokupu sto bi trebao da bude cilj ove ekipe svake godine.Plansman u Evropu i titula u BIH.
Турнир у Сарајеву је завршен, побједник је наравно Игокеа. :D

Након обављеног главног дијела посла у полуфиналу, финале је према очекивању било само формалност, против аустријског Гмундена остварена је побједа 91:62 (Гаћеша 15, Николић 14, Јоровић 11).

Најбољи играч турнира је Душко Бунић :clap: .
Прока napisao:Турнир у Сарајеву је завршен, побједник је наравно Игокеа. :D

Након обављеног главног дијела посла у полуфиналу, финале је према очекивању било само формалност, против аустријског Гмундена остварена је побједа 91:62 (Гаћеша 15, Николић 14, Јоровић 11).

Најбољи играч турнира је Душко Бунић :clap: .
Bunic ce biti i vise nego solidan ove sezone :dance: :dance: :dance:
  • 1
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 515
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.

Mislim da Žo treba najviše da drži svlačion[…]