Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Radnicki-volim
Cibonu rokala Igokea ubedljivo isto,mnogo su slabi bili na pripremama,sad zavisi od tempiranja forme...
By Jaycee Carroll
Au koliko vidim,Buducnost ima 2 Amera pod kosem.Prvi je Coleman koji je imao strasne brojke u Kavali,a drugi je Akindele koji je isto imao strasne brojke u Italijansku ligu.Ubedjen sam da dosta kostaju i ne znam na koju foru su dosli u Buducnost.Niko da napomene,pa Buducnost po meni ima jacu ekipu od Cibone i Cedevite,sigurno i od Olimpiju,Radnickog i MZT-a.Bice glavni favoriti pored Partizana za F4.

Capin/Ivanovic
Suad Sehovic/M.Popovic
A.Popovic/Vitkovac
Coleman/Subotic/Mugosa
Akindele/Komatina
Jaycee Carroll napisao: Capin/Ivanovic
Suad Sehovic/M.Popovic
A.Popovic/Vitkovac
Coleman/Subotic/Mugosa
Akindele/Komatina
Nemas Mihailovica na dvojci! M.Popovic ti je trojka,kao i Mugosa! Vitkovac njima igra cetvorku,a Koleman je petica! Tu su jos i Novosel,Nikolic i Ivanov,ali oni nece uci u prvih 12,jedino ako se neko povredi!
Jaycee Carroll napisao:Au koliko vidim,Buducnost ima 2 Amera pod kosem.Prvi je Coleman koji je imao strasne brojke u Kavali,a drugi je Akindele koji je isto imao strasne brojke u Italijansku ligu.Ubedjen sam da dosta kostaju i ne znam na koju foru su dosli u Buducnost.Niko da napomene,pa Buducnost po meni ima jacu ekipu od Cibone i Cedevite,sigurno i od Olimpiju,Radnickog i MZT-a.Bice glavni favoriti pored Partizana za F4.

Capin/Ivanovic
Suad Sehovic/M.Popovic
A.Popovic/Vitkovac
Coleman/Subotic/Mugosa
Akindele/Komatina
Imaju jak tim na papiru ali to ne znaci da su odmah favoriti za F4 :shock: :shock: :shock:
By Jaycee Carroll
Jedino sam Mihailovica zaboravio,izvinjavam se :D Dobar igrac on,ne znam sto nije igrao za reprezentaciju.Ja sam pratio na jednu stranu i pise da je Marko Popovic SG(shooting guard),al opet njegovih 200 cm sluze da igra i na poziciju 3.Kolmen je 4ka cista za to glavu dajem,iako ima 206,veoma je pokretan i eksplozivan igrac.Mugosa trojka da,dok ce se Vitkovac rotirati na poziciju 4 i 3.

[BBvideo 560,340][/BBvideo]

[BBvideo 560,340][/BBvideo]
By Jaycee Carroll
Karaburac napisao:Koleman ti je centar. klasicni americki undersize centar. Nesto tipa Dorsi, samo manjeg kvaliteta. Imas gomilu takvih centara sada u Evropi.
Kako da ne,pogledaj mu samo brojke,nije slucajno postizao po 20-30 poena.Protiv PAO postigao 20 poena,to je za svaku pohvalu.Ocekujem finale Partizan - Buducnost,dok ostali ucesnici F4 voleo bih da budu MZT i Radnicki.Cibona,Cedevita,Olimpija i Zvezda ce se boriti od 5-8 mesto tablice.Ocekujem da se Zvezda raspadne posle 6 kola Evrolige,da im ode Dzenkins i raskinu ugovor sa Silbom.
Jaycee Carroll napisao:
Karaburac napisao:Koleman ti je centar. klasicni americki undersize centar. Nesto tipa Dorsi, samo manjeg kvaliteta. Imas gomilu takvih centara sada u Evropi.
Kako da ne,pogledaj mu samo brojke,nije slucajno postizao po 20-30 poena.Protiv PAO postigao 20 poena,to je za svaku pohvalu.Ocekujem finale Partizan - Buducnost,dok ostali ucesnici F4 voleo bih da budu MZT i Radnicki.Cibona,Cedevita,Olimpija i Zvezda ce se boriti od 5-8 mesto tablice.Ocekujem da se Zvezda raspadne posle 6 kola Evrolige,da im ode Dzenkins i raskinu ugovor sa Silbom.
Coleman nema tako dobre brojke u pripremnim utakmicama kao ni Akikndele :lol: :lol: :lol:
  • 1
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 515
Takmicenja mladjih kategorija

Sutra startuje F8 jedinstvene kadetske lige. Preth[…]

Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]