Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
dachakg napisao:Ovoliko smo bese i mi vodili prosle sezone na poluvremenu protiv Olimpije! ;) 8-)
Ova Olimpija je (bar u ovoj prvoj utakmici) smehoteka od ekipe! Pa i ovaj Gaulius i Stivenson koji deluje najbolje na terenu kod njih su go prosek! MZT za sada mnogo bolji,narocito u odbrani! Ovaj plej Kostoski mi se cini sasvim solidnim,a tu je i stara kajla Gecevski! Mislim da ovo MZT dobija bez problema,mada opet kazem,ovako smo i mi vodili protiv Olimpije,koja je bila jos gora nego sad,pa se zna sta se na kraju desilo! ;)
Sta je sa Otasevicem sto se ne vraca na parket?Onaj Omic bez suta celo poluvreme :doh:
Korisnikov avatar
By dachakg
MileBL napisao:Gde je Bane?
Izgleda da ipak nije potpisao za MZT!
Odlicni MZT i ocajna Olimpija,pre bih rekao ovo drugo nego prvo! Olimpija je do sada uvek dobro pocinjala,a onda se u toku lige raspadala,ali ako jos od sad ovako igraju,dobro da oni na kraji budu u prvih 10!
By milanezija
Split je prosle godine bio legendaran, imao sam vrtoglavicu posle utakmice sa Partizanom, koliko su se kamermanu tresle ruke
By stef99
Olimpija ce se ove sezone boriti za opstanak ako ovako nastave .Ali mene je Joksimovic iznenadio koliko vidim imao je cak deset asistencija :clap: :clap: :clap:
Korisnikov avatar
By Nookie
stef99 napisao:Olimpija ce se ove sezone boriti za opstanak ako ovako nastave .Ali mene je Joksimovic iznenadio koliko vidim imao je cak deset asistencija :clap: :clap: :clap:
10 po statistici....on je i u reprezentaciji igrao pleja na EP...
Korisnikov avatar
By Lepus
Ja sa ne sjecam da je on igrao play-a. Znam da je cuvao protivnicke jedinice, ali da je organizovao igru, to se ne sjecam.
Korisnikov avatar
By Nookie
Igrao je pleja dok je Dragic bio na klupi,cesto je prevodio loptu i pozivao akcije...takav sam utisak ja stekao,mozda se varam :D
By Jaycee Carroll
Odlicna igra MZT-a,iznenadili su me pozitivno,UOL je smesna ekipa i tesko da ce izboriti plasman u Evropi za sledecu godinu.Reynolds ludak :D
  • 1
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 515
Takmicenja mladjih kategorija

Sutra startuje F8 jedinstvene kadetske lige. Preth[…]