Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Zex88
Сезона 2026/27 доноси ново поглавље за КК Црвена звезда. Очекује нас још једно лето испуњено променама у ростеру, великим очекивањима и бројним спекулацијама о појачањима, пред клубом је изазов да поново потврди статус једног од водећих тимова у региону и достојно представи српску кошарку на европској сцени.

Циљеви су јасни – борба за трофеје у домаћим такмичењима и што бољи резултат у Евролиги, где конкуренција из године у годину постаје све јача. Навијачи очекују тим који ће показати карактер, борбеност и препознатљиву енергију на сваком мечу, без обзира на противника.

Оно што је донео почетак, је одлазак Кодија и долазак Милоша Теодосића на место спортског диретора. Следи нам да најважнија ствар, ангажовање тренера првог тима.

СРЕЋНО НАМ БИЛО И ШТО МАЊЕ НЕРВИРАЊА..
Кажу пролази к'о богиње, ал' далеко је од истине,
Џаба старе кости, Боже ми опрости,
ЗВЕЗДО ЛУДО ВОЛИМ ТЕ! ❤️🤍
Korisnikov avatar
By Zex88
Хм,највише питања имам за нас као клуб и навијаче.Први и највећи проблем је да ли имамо стрпљења за њега,поготово ако крену лоши реезултати на старту. Други проблем,екипа је одустала од Јаниса и Салета који су већа имена од Навара,како ће се снаћи са њима?
Трећи знак питања, како ће се снаћи ван Шпаније(менталитетски)?
Ако буду решена похитивно ова питања,очекујем да крене на боље и да буде како треба на крају. Јер он има шта да понуди као тренер.

Послато са SM-S937B помоћу Тапатока

KK Crvena Zvezda 26/27

Хм,највише питања имам за нас као клуб и навијаче.[…]

Takmicenja mladjih kategorija

Na usluzi :D Obožavam letnje turnire mlađih kat[…]

NBA

Dolan nije zasluzio da NYK osvoje titulu pod njego[…]

NCAA & High School

Ništa konkretno. Zadnje što sam proč[…]