Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By Zex88
Bekovi: Petar Nenadić (Visla Plock),
Miloš Dragaš (Vardar), Žarko Šešum
(Rajn Nekar Loven), Momir Rnić
(Gepingen), Nikola Manojlović
(Koper), Uroš Mitrović (Partizan),
Nenad Vučković (Melsungen), Ivan
Stanković (Kretej), Nemanja
Zelenović (Celje), Marko Vujin (Kil).

Gde je Momir Ilic?!
By milanezija
Nagrajisali smo kao zuti. Mozda je dobio duzi odmor od ostalih.
By sasa 076
Mislim da je ovo uspeh biti 4 sa malo srece mogli smo do medalje, ali to nažalost ništa nece promeniti jer nam je situaciaj u domacem rukometu katastrofalna mi osim zajecara koji ulaze neke pare nemamo nikog drugog nadam se da ce ovo podstaci nekog u drzavi da obrati pažnju na yenski rukomet da se uloži neka veca sredstva da imamo bar dva kluba koja ce mice da se bore za plasman u ligu sampiona i koji ce biti u stanju da vrate vecinu nasih koje igraju u inostranstvu i zadrzi ove mladje talentovane rukomet ovde ima tradiciju ali je potreban novac i drzava mora na neki način da stanje iza njega, što se tiče ko za koju repku igra svako ima pravu na izbor, za mene je logično da igracice koje su rodjene u Crnoj Gori bilo da su Crnogorke ili Srpinje igraju za Crnu Goru, isto tako one koje su rodjene u Srbiji da igraju za Srbiju ako neko ne oseca u srcu svoju zemlju ne treba je sprčavati da igra za drugog kako stvari stoje i J.Živkovic i Nikolicka su odlučile da igraju za Crnu Goru a izgleda i Cvijićka koji su razlozi da li samo sportski ili i finasijski meni svejedno ali da das nekom novac da igra za repku je glupost ako neko nema cuku koja kuca za svoju zemlju onda slobodno nek ide gde joj je volja, ponavljam samo ako se poboljša materijalna situcaija i vratimo neke igracice u zemlju mi cemo nastaviti sa oporavkom zenskog rukometa jer talenta ima, ako moye buducnost moye i zajecar ili radnicki samo treba finasijski pomoci i za par godina mi bi imali klub koji bi mogao da se bori rame uz rame sa onim najboljim, na kraju cestitke Crnoj Gori jer iako su ostale bez Savicke i Popovicke pokazale su da imaju kvalitet imaju nekoliko igraca svetske klase pre svega malu Knezevcku koja razbija i Radiicevicku
Korisnikov avatar
By Zex88
Citao sam danas intervju sa Cvijickom,kaze da ima ponudu CG,ali da ona hoce da sa Srbijom osvoji medalju.
Krivo joj je sto joj zameraju sto je navijala za CG u finalu.
Takodje sto je niko iz naseg saveza nije ni zvao kad se povredila,a ni kad je uzela ls..
Porucila je Boskovicu da racuna na nju.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Ilic igra povredjen treba da ide na neke preglede i terapije i reprezentaciji ce se pridruziti 3 januara ako se varam.Igra vec 3 meseca povredjen pa ce se zato prikljuciti kasnije/
Bilo bi dobro da Cvejicka igra za Srbiju.
By sasa 076
ok. ne vidim nista lose sto je navijala za Crnu Goru pa ona sa vecinom tih devojaka igra u Buducnosti, pa i ja sam navijao ,naravno ne u mecu sa Srbijom, bez obzira na politiku nema nama blizeg naroda bez obzira da li se izjasnjavaju ovako ili onako, u svakom slicaju ako se igrati za Srbiju to je dobra vest
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Realno Lojpur i Dmitrovic ili kako vec bese onaj desni bek bolje da igraju u nasoj nego Makedonskoj ligi.Takodje Filipoviceva igra u Turskoj,a mogli bi vratiti u nasu zemlju i Ericevu koje sigurno nisu skupe.
Mozda nema para za Lekicevu,Ognjenovicevu,Damjanovicevu,ali bi za ove trebalo da bude
Budzet Zajecara ali i muskog i zenskog kluba je 720 000 evra
By sasa 076
slazem se eto da uzmemo Zajecar dogodine ga jos vise pomoci vratiti neke igracice slazem se koje si pomenuo napravii neki plan ici postepeno prvo neka udju u grupu pa polako i naravno televizija mislim pre svega na javni servis mora vise paznje da obrati na ženski rukomet ako može da se prenosi domaca liga u zenskoj odbojci onda mora i zenski rukomet..
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
U regionalnoj ligi Zajecar trenutno ima tri pobeda,a u subotu valjda igraju protiv Buducnosti.Imaju neke Spanske igracicu kao Mangu koja je sigurno skupa,a bolje je dovesti ove nase.Sanja Rajovic i Nisavic igraju za Zajecar ako se ne varam.
Igraju i Kup pobednika kupova i usle su u osminu finala.Inace i Radnicki koji ima bas mladu ekipu igra EHF kup,a Max sport igra Celend kup isto osminu finala.
DOBRO JE DA SU RUKOMETASICE SRBIJE U JUNIORSKOJ KONKURENICJI 1992 I 1993 4 U EVROPI I 4 NA SVETU.RISOVICEVA IGRA ZA NJIH,ali tu je i najbolji pivot sveta Natalija Vasic i levo krilo Radnickog iz Kragujevca cije ime ne znam
Korisnikov avatar
By Jaka
Koe dobio u derbiju par metaloplaatika? jeli o bilicu? :D
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 146

Види га Ске :) Дакле идемо на Барсу,па евентуално[…]