Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Liszt napisao:Koe dobio u derbiju par metaloplaatika? jeli o bilicu? :D
Tole namestio sedmerac u zadnjoj sekundi.
Ne pratim uzivo ove godine utakmice Metaloplastike jer ne igraju Regionalnu ligu zbog licne odluke,liga ne finansira gostovanja nego timovi,a domacu ligu igraju u Gimnaziji sto je sramota jer ima i Hala Zorka u koju je ubaceno grejanje i gde je Metaloplastika i bila dva puta prvak Evrope i koja prima 3000-3500 hiljade,a ne Gimnazija sa najvise 1000
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Begonja Fernandez napustila Zajecar i presla u Vardar.Zajecar nema para da je placa,a i bolje nek dovedu neku nasu mladu igracicu naprimer Vasicevku najboljeg juniorskog pivota sveta,a i taman ce sad Sanja Rajevic koja je na EP pokazala sta zna sa samo jednim promasajem i 21 golom da bude prvi pivot,a ne zamena nekoj iz Spanjolki
By milanezija
Gimnazija prima mizeran broj ljudi, znam sa casova fizickog, nema teorije da stane 1000 ljudi a da pritom moze da se dise unutra. Maksimum 750 ja mislim. Zar nisu na pocetku igrali u Zorki, znam par puta da je utakmica bila preko nedelje i da nije u Gimnaziji igrala metaloplastika?
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Srbija pobedila Rumuniju u muskom rukometu sa 29-23,a igrali smo bez igraca iz Nemacke lige koji ce krenuti da igraju posle Nove godine.

Srbija - Rumunija 29:23 (11:12)

Srbija: Nikčević 7, Toskić 3, Radivojević 4, Prodanović 2, N. Ilić 2, U. Mitrović 1, Zelenović 3, Stanković, Radovanović, D. Nenadić, P. Nenadić 5, Marsenić 2, Gajić.

Rumunija: Čobanu, Despinesku 3, Grasu 2, Talas 1, Janku, Kampan 2, Simku 1, Gita 1, Sadoveak 1, Ramba 3, Florea 4, Novanik 3, Rotaru 1, Marosito, Fenići 1.

Inace vredi reci da je Andrea Lekic najbolja nasa igracica iz inostarnstva,a Ilic najbolji igrac u inostranstvu,dok je najbolja igracica kod nas Jovana Risovic,a najbolji igrac kod nas Uros Mitrovic,a najbolji nas trener je Brkovic iz Partizana
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Сениорска репрезентација Србије, поразом је завршила веома успешну 2012. годину. У пријатељском одмеравању снага у Веспрему, селекција Мађарске је била боља у другом полувремену и славила - 37:31 (17:18). "Орлови" појачани доласком Шешума и Вујина, одиграли су добро до 35. минута, када су имали и вођство од 22:19, али је тада уследио пад, који су Мађари искористили и у потпуности преокренили меч у своју корист.

Искључења: 6 минута / 6 минута
Седмерци: 5(5) / 3(3)

МАЂАРСКА: Лискаи, Миклер, Татаи, Анчин 1, Гребенар, Харшањи 8(5), Иванчик 1, Кривокапић 1, Лекаи 5, Мочаи 3, К. Нађ 7, Л. Нађ 4, Путиц 3, Шух, Солоси, Вадкерти 2, Зубаи 2
СРБИЈА: Никчевић 3 (2), Тоскић 3, Радивојевић 3, Продановић 6, Н. Илић 2, У. Митровић, Зеленовић 2, Станковић, Радовановић, Д. Ненадић, П. Ненадић 1, Марсенић 2, Гајић, Шешум 2, Вуин 7.
« назад до осталих вести
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Nasi pukli od Egipta 32-18 zaista katastfora.Sa ovim partizanovim igracima+Dragasom mi nema sta da trazimo.Fali Marjanac,Beljasnki,Stojkovic,Markovic,a ne ovi.
Nadam se oporavku Rnica i Manojlovica.
By milanezija
Ovo hvala Bogu nije konacan spisak, mislim da ce jos par njih leteti sigurno. Ja tvrdim da ovde fali SAMO Rastko Stojkovic i da smo izmedju ostalog i zbog toga izduvali na OI.
By milanezija
12. Januar 2013 - Srbija - Južna Koreja (15:45h)
14. Januar 2013 - Belorusija - Srbija (18:00h)
15. Januar 2013 - Srbija - Saudijska Arabija 18,00
17. Januar 2013 - Poljska - Srbija 20.45
19. Januar 2013 - Srbija - Slovenija (20:45h)
By milanezija
13-9 za Srbiju, poluvreme.
-Vracajte Obilica treba neko da komentarise rukomet.
31-22 kraj

Stanic :clap:
Cela ekipa :clap:
Mladji igraci uglavnom iz Partizana igrali drugo poluvreme. Kakva krila za buducnost imamo :o , Radivojevic i Ilic.
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 146

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]