Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
kosta76 napisao:
MILOS OBILIC napisao:Pored Kasalice i Mudrinskog Grobare ce da puni i Stefan Mihajlovic duplo bolji igrac od brace Scepovic.Dva gola na debiju za crveno-bele,a asistent Ozegovic i onda mi dovodimo neke pajsere iz Juzne Amerike.Stojadinovicu napolje sa tvojim planovima o Juzno Amerikancima i Tijagom iz Slobode.
Je l imas na radaru nekog iz Juzne Amerike ?
Imam,ali ne za nasu ligu.Ne poslujem sa Ramadinijem,Sekularcem...
1.Henrique koji treba tek da nastupi za Botafogo.1993.godiste bez uspeha u seniorskoj konkurenciji,ali za U 20 selekciju Brazila na 16 utakmica 9 golova.177 cm napadac
2.Damijao 1989.godiste 14 nastupa za Brazil i dva gola.187 cm napadac.Ove sezone 24 gola u dresu Internaciola,a trazi ga pre svih Inter iz Milana
3.Casemiro 1992.godiste fudbaler sredine terena iz Sao Pauloa 61 utakmica i 6 golova
4.Bruno Mendes.Napadac tek 1994.godiste na 8 utakmica 6 golova za Botafogo.Tek treba da se cuje za njega
5.Za kraj jedan Argentinac Manuel Lanzini koji igra za River Platu i odigrao je za nju 33 utakmice i dao 3 gola.Bio je u sezoni 2011/2012 na pozajmici u Fluminenseu i na 37 utakmica postigao 5 golova
Kosta i ti posle sumnjas postavljas skroz nepotrebna pitanja?
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
milanezija napisao:Veoma jeftini igraci.
Rekao sam da nisu za nasu ligu sa njima nemam nikakve veze.Oni dovode skrt od stranaca,a ja samo skautiram i vidim kvalitet.
By milanezija
Starija cepanica iz familije Scepovic je PONOVO propustio kondicione pripreme na Tari i opet ce se vratiti i igrati. JAO VERMEZE BUDALO
Korisnikov avatar
By Zex88
http://m.sportske.net/vesti/blog/112152.html

Cuveni Krespo...Vredi procitati.
Korisnikov avatar
By Zex88
Jbg,svako ima svog Flasu(Ilica). :D
Korisnikov avatar
By student_prava
milanezija napisao:Dzaja zveknuo COkija i podneo ostavku. Blic.rs izvor
ima i na sportalu,reko mu Coki pred svima da je lopov i da je nesposoban :D , i pise da ga je Coki eskivirao ahahahahhahah koji cirkus
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 2140
KK Crvena Zvezda 26/27

По мојем мишљењу тренер треба бити способан да одр[…]

Takmicenja mladjih kategorija

Na usluzi :D Obožavam letnje turnire mlađih kat[…]

NBA