Teme o ostalim sportovima
By hazarder
Nemoj da je neko pomislio da likujem slucajno. Pisao je Flameni lepe postove o cokiju, moralu, promeni kriterijuma, da bih procitao na forumu post koji izaziva nagon za povracanjem i u kome je pisalo kako coki ima punu podrsku ujedinjenih delija. Ja razumem da je db-ovsko, dilersku bandu na severu i jugu lako kupiti, ili uceniti, ali ne razumem gde je zdrav razum mnogim navijacima Partizana i Zvezde.

Pisem poslednji put o coravom smradu, jer mucno je sve to - da je Srbija pravna drzava, takva govna bi bila iza reseteka, u najboljem slucaju. Da je Srbija normalna zemlja, takvi ne bi jebali mater svima, nego bi oni bili zasluzeno jebani i mozda bi mnoge stvari bile bolje, mozda ne bi 300 000 mladih pobeglo u zadnjih 10 godina iz Srbije, mozda....

Sminkaj Krcune, tako treba!

EDIT: evo sad citam i pizdim. Coki prica nekome da je lopov i neradnik eeeeej, kao kada je ona lopina tajkunska pricala da su Srbi neradnici i da imaju visoke plate. Jao mamu li im jebem, kad takva stoka drzi predavanja o radu i postenju.

EDIT 2: Ocekujem masovnu podrsku cokiju od strane ujedinjenih Cigana, pazite sta vam kazem. Generalstab ce odraditi svoje.
Poslednja izmena od hazarder u Sre Jan 23, 2013 3:48 pm, izmenjeno 2 puta ukupno.
Korisnikov avatar
By Peja
sad nek nam bog pomogne, ko izadje nek ugasi svetlo
i ja sam pisao pre neki dan da covke previse vrsi pritisak i da sere, u redu je donekle ali ne mozes nikog naterati da pobedi ili da uradi ovo ili ono
jedva cekam intervjue obojice
Korisnikov avatar
By Drex
Bože, kako tek sad smešno deluju one tirade Lukića i Adžića o Toletu, sudijama, kurcu, palcu, i čitava ta priča kojom je mobilisano stotine hiljada Zvezdinih navijača da lupaju glavu o izmišljenim problemima poslednjih 5 godina dok su se konkretna mafijašenja odvijala na Marakani.

Samo čekam kada će na red doći i ovi sa naše strane
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Sve proterati iz Zvezde i poslati na sud da se vidi da li su krali.Ako nisu tek ce.Stojadinovica prvog sutnuti
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
koja smo mi smijurija od naroda
By sasa 076
Ne verujem ni jednom apriori dok se sve ne rasvetli do kraja, svako treba da radi svoj posao ali ako se coki mesao i u struku onda coki treba da leti
Korisnikov avatar
By Zex88
I tako lep dan danas,malo prohladno,ali prijatno..

http://www.mozzartsport.com/vesti/rasul ... -na-covica

A da pitam Vuleta da primeni Rendzers metod?
Jer spasa nam nema,propasti hocemo.
By flameni
Podrska Dzaji i velika zahvalnost za potez.Zakovao je govedo koje bih i ja, samo da mogu/
Bravo Dzajo, sad si postao legenda, evo klip za tebe od tvojih Grobara :D

[BBvideo 560,340][/BBvideo]
By milanezija
Slika

Homer Simpson @homerhsimpson :
"Pa nije ni cudno sto fudbaleri Zvezde piju. Roditelji se razvode."
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20