Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By Peja
sta mislite o situaciji da pobedimo spaniju, setite se sp u vaterpolu 09, lose igrali grupu i pravo na domacina u osmini finala, pa onda madjari, pa hrvati, ko zna, samo ako oni zele , sport je to
By milanezija
Mislim da ni Spanci nisu veseli povodom duela sa nama. U kvalifikacijama za OI smo vodili 45 minuta kod njih u gostima. Na OI smo 55 minuta bili u prednosti. Jos ih balkanci dobise juce.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Peja napisao:sta mislite o situaciji da pobedimo spaniju, setite se sp u vaterpolu 09, lose igrali grupu i pravo na domacina u osmini finala, pa onda madjari, pa hrvati, ko zna, samo ako oni zele , sport je to
Brate jel ti mene zajebavas?Poredis vaterpolo gde smo dominantna sila godinama sa raspalim rukometom gde smo u najlaksoj grupi bili 3!Ajde da nam kvrce nesto u glavi pa da odigramo,ali uvek ce se naci neki Sesum koji ce da zasere sve u dva minuta!
Korisnikov avatar
By Peja
jooj, nemoj samo pojam velesila, kad na takmicenju ima 3 ekipe koje ce da podele izmedju sebe medalje.
tacno je da u rukometu nismo nista narocito, ali ipak imamo par igraca koji su svetska klasa ali u reprezentaciji igraju lose, pa ako se zainate ne bi bilo preveliko iznenadjenje da ih dobijemo.
nisam poredio situaciju u smislu da smo u rukometu velesila, nego dva sportska takmicenja na kojima smo u istoj situaciji
seti se da smo tad izgubili od spanije i igrali nereseno sa australijom, sto se nije nikako ocekivalo, pritom smo otisli sa podmladjenim timom (kao sad) koji i nije bio velesila.
isli smo na domacina u osmini finala i jedva se izvukli , mada niko nije narocito ni zeleo da se prodje jer bi nas cekali madjari ali smo redom sve dobijali i osvojili, ne kazem da je to sad realno , ali sportski je nadati se, i hocu da kazem da smo bili i u vecim govnima ali smo se cupali
Korisnikov avatar
By familija
Heisenberg napisao:
Peja napisao:sta mislite o situaciji da pobedimo spaniju, setite se sp u vaterpolu 09, lose igrali grupu i pravo na domacina u osmini finala, pa onda madjari, pa hrvati, ko zna, samo ako oni zele , sport je to
Brate jel ti mene zajebavas?Poredis vaterpolo gde smo dominantna sila godinama sa raspalim rukometom gde smo u najlaksoj grupi bili 3!Ajde da nam kvrce nesto u glavi pa da odigramo,ali uvek ce se naci neki Sesum koji ce da zasere sve u dva minuta!
:clap: :clap: :clap:
Bas sam ovo hteo da napisem...Mi smo u Vaterpolu sila broj 1..ili bar medju prve tri...
Korisnikov avatar
By Vuk
Evo onoga o cemu sam pisao. I sam Stanic kaze da je na EP to bila potpuno druga prica, a da kada se igra van Srbije, i kada je potrebno naci jos vise motiva, nasi stanu i prave pocetnicke greske. Izgleda je bas popizdeo. http://sport.blic.rs/Ostali-sportovi/Ru ... reba-odmor
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Vukovic je zreo za otkaz.Covek se totalno pogubio.Vujina ne ubacuje protiv Poljaka u drugom poluvremenu,a protiv Slovenaca Nenadica.Vazno je da se uvek Sesum gura.Veciti talenat.
Dragas?Nemam reci za njega.Ako je vec zvan treba da igra u napadu,a ne u odbrani.
Takodje Mitrovicu je trebalo juce 15 minuta da se razigra,a mi smo se tu mogli i i vise odlepiti,a zatim kad se razigrao Slovenci stavljaju flastera,a Vukovic ga ne menja.
Sta reci kad Vukovic i Vladica vode reprezentaciju.Otkaz i jednom i drugom i onom pomocnom treneru sto odgovara i bod protiv Slovenaca,a treba oterati Sesuma i Stankovica.
Korisnikov avatar
By Antoine
Priča koju sam ja čuo pred EP u Beogradu, a izvor su ljudi koji su ceo život u rukometu i koji znaju šta pričaju, je da u reprezentaciji vladaju jako nezdravi odnosi, da pola igrača ne priča međusobno, čak je lošija atmosfera nego u košarkaškom timu 2005. Igrači su pred evropsko održali sastanak u kojem su se dogovorili da ostave sve razmirice po strani i odigraju najbolje što mogu kako bi uzeli medalju i obezbedili nacionalnu penziju. Imajući to u vidu i ne čudi me što se igra nekada jednostavno raspadne.
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 146
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]