Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By familija
Duka85 napisao:
Zex88 napisao:Cek,desilo se nesto sto je jedna od najvecih sramota u istoriji kluba,mene zanima cija je krivica,a neke zanima da Covic ide na vesala.
Ako je Covic kriv i treba,ali prica se ovde prebacuje na drugi teren.
Mene zanima istina o ovom slucaju,a ne sta je Seselj rekao o Covicu.
+1000, prvo da čujemo pa da presečemo.
Kaso sto rekoh malopre @zex-u,
Ko vam garantuje da ce ISTINA DA IZADJE NA VIDELO?!?! :think: :think: :think:
Korisnikov avatar
By student_prava
familija napisao:
student_prava napisao:upravo to Zexaro,ljudi ovde imaju animozitet prema Covicu.Nije Covic udario Dzajica nego obrnuto i zbog toga je skandal jos veci jer je Dzaja legenda ex yu fudbala ne samo zvezde,da dozvoli sebi takav luksuz.videcemo sta je bilo,dal je zakuvo Dzajin surak,koliko znam Coki je pokusao sa reze sto vise troskove hteo da otpusti visak,zvezda ima zaposlenih vise nego neka fabrika,i dal su se posvadjali oko Petkoviceve plate.isplivace sve na povrsinu iako bi ja licno voleo da ostane medju 4 zida marakane u porodici,al ipak ovo je Srbija...
Posto mu je "Coki" rekao " DA JE LOPOV I OLOS"?!?! Ja ga ne bi udario, ja bi ga pregazio...
Ja licno nikad ne bi poverovao tom "smecu" od novina u kojima si to procitao,samo su oni to objavili sa nazovi eksluzivnom prepiskom u sutrasnjem izdanju.Animozitet ostavi po strani,videcemo sta je bilo ovih dana,ja postujem obojicu ne branim nikog...prema Covicu postoji ogroman animozitet i to sto pominjes Zexu za kosarkaski klub.Jasno je da Covic nije uso u ovaj projekat samo iz ljubavi ali ne zaboravimo da je on jedini hteo nesto da uradi i da napravi i sad ga pljuju,necu da se prepucavam i da spamujem ja sta sam imao rekao sam,jos jednom ne verujem tom "smecu" od novina.
Korisnikov avatar
By Zex88
Familijo,Duka ti je lepo odgovorio.
MI NE ZNAMO STA SE TACNO DESILO!

A istina ce se pravim putevima pojaviti.a ne preko novinara i insajdera.
Korisnikov avatar
By familija
Duka85 napisao:Pa svejedno odakle onda tebi pravo da komentarišeš, ako je već tako.

Ne verujemo medijima(možda se sve to nije ni deslo), ne znamo šta je istina(možda se Čović samoudario), ni to da li će ista isplivati(zataškaće to da ne bi Čović radio psiho test), conspiration theory.
Pa cekaj, komentarise CELA SRBIJA i nagadja...Ovoliko dima? Bilo je vatre sigurno.. Ja opet pitam?
Ako se izda neko saopstenje (recimo u medjuvremenu reaguju vidjeniji Zvezdasi i dodje do pomirenja), ko moze da garantuje da ce to saopstenje biti istinito?!
Korisnikov avatar
By Zex88
A ko kaze da ce se u to saopstenje verovati?
Korisnikov avatar
By student_prava
Небојша Човић: Све ћемо решити у нашој кући

23 јан, 2013
Потпредседник Црвене звезде Небојша Човић је одговорио на телефонски позив „Журнала“, међутим, био је веома штур на речима, када је у питању инцидент.

– Између нас већ неко време постоји расправа по неким питањима везаним за функционисање клуба. Иако су одлуке управног одбора биле једногласне, све ћемо кроз клупске структуре решити у нашој кући. Не желим ништа више да коментаришем… – речи су Човића, уз напомену да је по инциденту отишао са стадиона.
amin,dosta je bilo :violin:
Korisnikov avatar
By familija
Zex88 napisao:A ko kaze da ce se u to saopstenje verovati?
Pa dosli smo do istog, zar ne?

Ti i student prava (mozda je jos neko pisao) ste rekli, ajde da sacekamo da vidimo, da se razjasni sta se desilo, i dal se stvarno nesto krupno desilo?
Ja sam samo dodao na to, ko nama obicnim smrtnicima garantuje, da ako se nesto krupno desilo da ce da izbije na videlo bas to sto se desilo, ili mozda prodje po onoj narodnoj.."Tresla se gora, rodio se mis.."
Korisnikov avatar
By Zex88
Garantujem ja :)
Ti zaboravljas da ja sastancim sa bracom? :D
Cek da prodje koji dan da se raspitamo kod ljudi od poverenja..
Korisnikov avatar
By familija
Zex88 napisao:Garantujem ja :)
Ti zaboravljas da ja sastancim sa bracom? :D
Cek da prodje koji dan da se raspitamo kod ljudi od poverenja..
Ma ja..oni sve ove godine istinu za istinom... ;)

E, znas li da je moj bubnjar (iz benda) se aktivirao u SNS-u, i sada se kotira visoko u Lazarevcu..Bila neka svirka (jedan od clanova dobio sina) i bio cak i ovaj Stefanovic (kako mu bese ime)?
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 2140
Svaštara

Ja sad uspavao dete i vidim. Sok. Mlad covek. :sh[…]

Ја исто волим да погледам те турнире,поготово јер […]

KK Crvena Zvezda 26/27

По мојем мишљењу тренер треба бити способан да одр[…]