Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By BogdanB
Znam da je Aleks pobedio sa nekom malom prednoscu u sampionatu. Da li mozes da mi napises kako je I sta je to sve bilo? Slabije pratim moto3

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
Korisnikov avatar
By Jomer
u Aragonu prvo doslo do kontakta i Miler izleteo sa staze i zavrsio na 20+ mestu a Aleks na 2, u Sepangu :D doslo do ovogahttps://www.youtube.com/watch?v=AI9tEgnOZwk Miler pokusao da mu vrati za Aragon izgurao ga je na 5 mesto, Spanski vozaci posle trke se udruzuju i daju podrsku Aleksu Markezu u Valensiji, Miler nije vozio za titulu u Valensiji samo protiv Markeza vec protiv svih spanca na gridu
Korisnikov avatar
By BogdanB
Lorenca odbili, hteo I on da se umesa u spor izmedju Rosija I suda, kakav je ljigavac postao ili je mozda bio I ali nije pokazivao dokle nije dosla borba za titulu. Ja sam voleo sve vozace, ali Lorenco je toliko poceo da me nervira, a I Markez sa onim sto radi me je razocarao.
Koja je ono pesma u klipu, mnogo mi poznata :D

edit:
provalio sam :)

Korisnikov avatar
By Jomer
Rosiju odbijena zalba, danas na prvom treningu dobar, kako sada stoje stvari titulu ce odluciti Honde ako iseku Lorenca na startu i uhvate nekako 1 i 2 velika sansa za Rosija u suprotnom ili kisa ili neki pad
Korisnikov avatar
By Zex88
Kad je trka?

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By BogdanB
Trka je u nedelju u 14h, standardno.
Dovi je ispred Rosija ali ga je pratio na kraju I zato je uspeo da bude ispred njega. Moraju Honde da budu odlicne I Dukati da pripomogne malo ili malo vise :D
Poredak je Markez, Lorenco, Pedrosa, Dovi, Rosi. Svi unutar jedne sekunde I bas male razlike.

Korisnikov avatar
By BogdanB
Neverovatna voznja Valentina Rosija, najveceg svih vremena, nemam reci, sjajno, odlicno.
Ocekivao sam da se Markez opere u ovoj trci ali eto nije, ostao je tu I sad su svi mogli da se uvere sta je I kako je.
Jedna sjajna sezona koju je upropastio na kraju vozac koji nije imao sansu za titulu.

Valentino Rossi MASTER CLASS #46

Korisnikov avatar
By Jomer
ovo je danas je jedna velika tragedija za motosport
prvo sramno odradjen prenos od Srdjana Ercega, pokusao je da ispadne objektivan, a celu trku napominje kako italijani pustaju Rosija, da bi na kraju kod sramnog ponasanja Markeza prosto zanemeo, svaka cast Dzankicu koji je rekao ono sto vidi, i pokazao Ercegu sta je objektivnost

drugo MArkez je svojim ponasanjem u Australiji,Maleziji i Valensiji otvorio pandorinu, ovo do sada nije vidjeno u Motosportu, jedino nesto priblizno je ono pustanje Sumahera od strane Baricela, verujem u karmu u nadam se da cemu se sve ovo vratiti sa kamatom

VR svaka cast za sezonu, covek u 36 godini se prilagodjava noim stilovima voznje da bi ostao konkuretan za titulu, nadam se da ce se povuci, ne treba da donosi slavu Dorni, nek oni forsiraju svoje mezimce, pa nek im on puni staze, svojim svinjarijama i reziranim titulama
Korisnikov avatar
By BogdanB
Tragedija, ogromna tragedija. Ja sam ocekivao da se vrati u ovoj trci pravda, ali ocigledno je da je bas spora, mozda bude sledece godine? Zamislite to, Rosi osvaja I odlazi u penziju.
Ja Srdjana gotivim, obozavam da ga slusam, to je njegovo misljenje I postujem. Ali videlo se da Petruci I Dovi lagano pustaju, a sto da ga ne puste kada I ti ljudi vide sta se desava?
Da je Simonceli ziv, covek bi pokazao kako se to radi po kratkom postupku. Janone je imao katastrofa poziciju na startu, sedmo mesto. Da je barem mogao da parira Lorencu na pocetku, verujem da se ne bi plasio od kontakta. Janone ima odlican start.
Da li si gledao studio posle trke? Pavle sto prenosi F1 je bio tu. Kakav car, opleo je po Markezu. Markez je jedno razmazeno deriste kome je Rosi oteo igracku I sada on hoce da se sveti :D
Ako mozes, premotaj na tv-u da ga cujes.
Inace, direktor Dorne je dosao kod Rosija a on mu je pricao, jek sam ti rekao? Ovaj nije smeo da mu odgovori, nista nije rekao.
Na kraju kada je Markez bio na podijumu, publika zvizdi, oni gase taj zvuk I pustaju zvuk kako Honda aplaudira ali dzaba I dalje se cuju zvizduci, isto je tako bilo I sa Lorencom.

Korisnikov avatar
By Jomer
Gotivim i ja Srdjana ali ove poslednje tri trke je trebao da nazove pravim imenom, sve je uvijao u foliju cak je postao dosta iritantan sa tim vaganjem, kazi brate, mali dornin mezimac je napravio presedan koji ce promeniti sport na gore, nisam gledao nista posle trke morao sam da palim, i sad mi je bas krivo, ovo za Simoncelija ponavljam u sebi poslednje tri nedelje e da je on danas ziv...
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 36

Види га Ске :) Дакле идемо на Барсу,па евентуално[…]