Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By BogdanB
Dzankic je dominirao,nosi kacket VR-a kada su pravili emisiju povodom incidenta u Maleziji i sada u Valensiji nosi kacket VR-a :D Ali ja kada sam video Pavla kako je zustro krenuo da pricam,rekoh,ovaj je car.
Ako SImonceli ne bi uleteo u nekog,ja ne znam sta bi bilo :lol:
Korisnikov avatar
By Jomer
pazi nesto razmisljam, Lorenco je jos pod utiskom titule ali kad se sve ovo bude ohladilo, ima da bude ljut na MArkeza, ovaj je i n jega ujebao samo tako, jeste da ce uvek pisati sampion 2015 Lorenco, ali uvek ima da se prica ne o njegovoj dobroj voznji tokom sezone i tituli nego o svinjariji MArkeza i svi cemu osporavati titulu
Korisnikov avatar
By BogdanB
Mislim da to nece uopste da ga tangira jer je los covek, nije fer covek. Samo, plasim se da ako se Markez sledece godine bori za titulu, a Lorenco je izgubio sanse za titulu, da ce njemu Lorenco da vrati uslugu I ubedjen sam u to.
Jedva cekam Mizano I Mudjelo, plus ako Doktor ima sanse za titulu, ova dvojica ce biti mrtva u Italiji :lol:

Spomenuo sam juce kada je direktor Dorne dosao kod Rosija, evo klip

https://instagram.com/p/91wqvUmnoJ/

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
Korisnikov avatar
By BogdanB
Nova sezona polako pocinje da kuca na vrata. Isti vikend pocinje MotoGP I F1.
Oba karavana tradicionalno pocinju na istim stazama, dva tocka u Kataru, a cetiri tocka u Australiji. Posto je produzen vikend za dva tocka, prvi treninzi su u cetvrtak. Dokle, cetiri tocka prve treninge imaju u petak bas rano, odnosno cetvrtak na petak.

Koliko je F1 bila dosadna prosle godine, pokazuje to da se uopste I ne secam sta je bilo u Australiji. Pretpostavljam da je Mercedes pobedio, ali ipak cu da pogledam. Ipak su Mercedesi bili na prve dve pozicije. Ove godine se dosta ocekuje od Ferarija, dobri su bili na testiranju. Uvode se nova pravila za kvalifikacije kako bi uspeli da naprave da to bude zanimljivije. Mislim da nije losa ideja kako su osmislili, mogli bi da se pomute racuni na gridu. Videcemo kada krene na sta ce to da lici. Samo da bude bolje nego prosle sezone, nadam se da gore ne moze da bude.

Sta tek reci za MotoGP? Imam osecaj kao da se sezona juce zavrsila. Jedna neverovatna sezona ako ne I jedna od najboljih koja ipak nije mogla da prodje bez incidenta gde se jedan vozac stavio iznad sporta, gde je pljunuo na taj sport I gde je izgubio dosta navijaca, ocekujem da ce na svakoj trci biti izvizdan kada se pojavi na postolju. Rekoh da se trke u Australiji nimalo ne secam, ali trke u Kataru od prosle sezone se odlicno secam, kao da se zavrsila pre 5 minuta. Veliki Valentino Rosi je pobedio I to kako je pobedio? Jednom recju, magija. Krenuo je sa osme pozicije, uspeo je da se izbori sa timskim kolegom, sa dva Dukatija koja su opasno dobro bili podeseni na toj stazi. Na kraju, imali smo I dva Dukatija na postolju ali iza Jamahe. Sve je to bio uvod u ono sto nas je cekalo kasnije. Po testiranjima, izdvajao se dosta Vinjales, vozac Suzukija, koji je veliki talenat u ovom sportu. Jamaha je bila dobra, obicno je Lorenco bio ispred Rosija, ali Honda nije bila nista posebno. Mislim da na ta testiranja I ne treba previse da se obraca paznja. Ono na sta se svi zale, su nove gume, a to su Miselin. Kazu da je prednja guma odnosno pneumatik da se tacnije izrazim, veoma zeznut I ne znate kako ce se ponasati. Baz je imao pad na pravcu pri brzini od oko 300kmh, sva sreca nije mu nista bilo ali mislim da je problem u pneumatiku bio.
Neka ova sezona bude jos bolja nego prosla (ako je to moguce), neka bude sve fer plej kako treba, a ne da se neko stavlja iznad sporta.

Za kraj, zelim da Rosi osvoji titulu koja mu je bila onemogucena prosle sezone, kakav bi to scenario bio da popularni Deda kako ga zovu osvoji ove sezone titulu. To bi bilo jos bolje nego da je osvojio prosle sezone. Takodje, zelim da Fetel osvoji titulu, ali pre svega da F1 bude zanimljivija, makar je I Hamilton osvojio.

Forza Vale, forza Ferrari!

Korisnikov avatar
By Jomer
ja sam ocekivao iskorak Aprilije ali izgleda od toga nema nista, mislim da Valentinu istice bioloski sat i da ce tesko do titule, bice tu oko 3-4 mesta, ocekujem od Janonea dosta, sledece godine ulazi KTM kad bi i BMW uleteo to bi bilo to i vrhunac MotoGP

F1 mi je bas postao los retko koju trku pogledam a tamo 95 jedva sam cekao treci kanal nedeljom da gledam Dejmon Hila
Korisnikov avatar
By BogdanB
@Jomer

Mislim da ce Rosi biti opasno nalozen I da ce ici na snagu volje, a I mora da mu se vrati zbog onoga sto se desilo, ako postoji sportska pravda. Ako bi osvojio titulu, to bi bilo za film, da posle onakve sezone, onakvog sprecavanja, dodjes sledece sezone sa novom elektronikom, novim gumama I pobedis.
Za F1 si u pravu, mozda nove kvalifikacije donesu nesto pa bude zanimljivo barem na pocetku trke.

@milanezija

Nisam mnogo pratio pravila, ali mislim da nemaju sada tokene za razvijanje motora. Evo ti nove kvalifikacije

http://www.b92.net/sport/automoto/f1.ph ... id=1103405

Korisnikov avatar
By BogdanB
F1 nije donela nista novo sa kvalifikacijama, koja je to tuga postala.
Najbolja vest, Rosi produzio ugovor na jos dve godine.

Korisnikov avatar
By Jomer
cekam danas kvalifikacije, ali ono sto sam video u prva tri treninga, Janone, Lorenco i markez za pobedu Rosi, Pedrosa i Vinjales us iza ove trojice i jedino neka greska pa da upadnu, isto treba da se saceka kako miselin funkcionise u trkama, pre par godina kad je bio u sampionatu Miselin je imao velikih problema kako je trka odmicala
Korisnikov avatar
By BogdanB
Ako bi voleo da neko pobedi umesto Rosija, to je Janone ili Vinjales. Mislim da nije realno da Suzuki jos pobedi ali mislim da Dukati moze. Znam da je Rosi pricao da ce biti tesko sa Miselinkama na kraju trke, posto su I dalje nepoznanica.

• 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 36

Види га Ске :) Дакле идемо на Барсу,па евентуално[…]