Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By Zex88
Piksi je morao da zameni Mitra posle 60-og..Imao je Vlahovića i Jovića na klupi..
Izjavio je posle da Vlahović nije spreman..Vlahović je na instagramu napisao uvek spreman..
Dakle,postoje problemi..
Neovisno šta uradimo do kraja,mislim da Piksi mora da ostane,ali i da mora da promeni pre svega ljude oko sebe i da radi na defanzivnom delu,jer nije prvi put da ispuštamo 2 gola prednosti..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

By milanezija
Piksijeva krivica juče je Mitrovic na levom stoperu, narocito jer imas Babica na klupi

Mitar i Kostic do kraja, realno su najkasnije i 70om morali na klupu

P.s. izgleda da si druga sranja sa Vlahovicem, ne cak ni Piksijeva, eno tw bruji o nekim aferama
Korisnikov avatar
By Zex88
A priča se da je Vlahović sa Rajkovićevom ženom..
Da li je tačni,nemam pojma,ali ako jeste,treba da se ugledaju na Luku Jovića Slika

Inače,jedan naš bivši nesuđeni reprezentativac završio u zatvoru.. Slika

Korisnikov avatar
By Zex88

Da se sam pospem pepelom.
By Tamerlan
Salvatore Guliano napisao: Pon Nov 28, 2022 1:43 pm Kakva je neznalica Piksi, strašno, pogledati samo izmene koje je izvršio u toku meča i pogledati rezultat u tom trenutku, ne zna se koja je gora. Eventualno ona jedna ima logike kada je umesto Živkovića ušao Radonjić, za ostale se ne zna koja je gluplja bila i besmislenija. Grujić umesto SMS-a S. Mitrović umesto Pavlovića Babić umesto Veljkovića i šlag na tortu je bilo u 90+2 Đuričić umesto Kostića.

Neverovatno šta smo uradili sami sebi, realno smo bili bolji od njih barem za 3 gola, ali smo igrali užasno loše, primili golove na kontre. Čestitke za Kamerun i brata Songa koji je ikona!

Al mi jurimo na pobedu sa Mitrovićem koji ne može da diše, al zato ostala 2 napadača Jović i Vlahović sede na klupi i ne dobijaju ni minut vremena.

STRAŠNO VOĐENJE UTAKMICE I MORAM REĆI JOŠ JEDNOM NIKADA GLUPLJE I BESMISLENIJE IZMENE NISAM VIDEO NA JEDNOJ UTAKMICI...
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Zex88 napisao: Uto Nov 29, 2022 5:13 pm A priča se da je Vlahović sa Rajkovićevom ženom..
Da li je tačni,nemam pojma,ali ako jeste,treba da se ugledaju na Luku Jovića Slika

Inače,jedan naš bivši nesuđeni reprezentativac završio u zatvoru.. Slika

Kako nesudjeni, brat bio u sastavu na svetskom 2006.
To se i navodilo kao razlog narusene atmosfere u reprezentaciji.
Korisnikov avatar
By Zex88
Bio u sastavu,pa kad se digla kuka i motika,sam je odustao,pa nije ni išao..

Ilija se uvek kajao što ga nije poveo.. Nepotizam za udžbenike..

Korisnikov avatar
By BBBbbb
Zex88 napisao: Sre Nov 30, 2022 12:41 pm Bio u sastavu,pa kad se digla kuka i motika,sam je odustao,pa nije ni išao..

Ilija se uvek kajao što ga nije poveo.. Nepotizam za udžbenike..

potpuno zaboravio taj detalj
samo se secam mog iznenadjenja kad sam video lika na spisku
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]