Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By SASA BANJAC
CrossOver napisao:Uglavnom je takva atmosfera, meni licno ne, neka igraju za koga hoce, ali ja ne mogu da shvatim igranje za drugu reprezentaciju i pobornik sam toga da svako igra za svoju reprezentaciju...
Slazem se skroz...
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
CrossOver napisao:Uglavnom je takva atmosfera, meni licno ne, neka igraju za koga hoce, ali ja ne mogu da shvatim igranje za drugu reprezentaciju i pobornik sam toga da svako igra za svoju reprezentaciju...
Vazi.Znaci nama Bulatoviceva i Popoviceva i Djokiceva.Taman da nam masu peskirom.A Barjaktarevic i Fajda Mehmedovic za BIH?
By milanezija
MILOS OBILIC napisao:
Vazi.Znaci nama Bulatoviceva i Popoviceva i Djokiceva.Taman da nam masu peskirom.A Barjaktarevic i Fajda Mehmedovic za BIH?
Nemoj, ostace ljudi bez reprezentacije :D
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
milanezija napisao:
MILOS OBILIC napisao:
Nemoj, ostace ljudi bez reprezentacije :D
Eto im trener i Knezevic.i Andjela Bulatovic.Mogu da uzmu i Lazovicevu.
Korisnikov avatar
By CrossOver
Ne znam zasto ulazim u ovu raspravu ali ajde.

Bulatovickoj su roditelji iz Crne Gore. Normalno je da igra za Crnu Goru, isto bi bilo i normalno da igra i za srbiju jer je tamo zivjela dugo vremena.

Popovicka se povukla, tesko da bi vam koristila ;)

Djokic vec sam rekao sto mislim.

Ne znam zasto si se uhvatio za Majdu i Bajraktarovic, jedna rodjena Baranka, druga Beranka???
By milanezija
CrossOver napisao:Ne znam zasto ulazim u ovu raspravu ali ajde.

Bulatovickoj su roditelji iz Crne Gore. Normalno je da igra za Crnu Goru, isto bi bilo i normalno da igra i za srbiju jer je tamo zivjela dugo vremena.

Popovicka se povukla, tesko da bi vam koristila ;)

Djokic vec sam rekao sto mislim.

Ne znam zasto si se uhvatio za Majdu i Bajraktarovic, jedna rodjena Baranka, druga Beranka???
Pa mozda poreklo roditelja kao za Bulatovic.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Ne znam da li znate,ali juniorske reprezentativke su nam 4 na svetu,a rezervni golman Jovana Risovic je proglasena za najboljeg juniorskog golmana na svetu,a pivot Natalija Vasic je proglasena najboljim pivotom tog prvenstva.Inace to moze dosta da znaci.Knezeviceva iz Crne Gore je na prethodnom juniorskom prventvu bila najbolji srednji bek,pa vidite gde je danas,razbila nas je sama.
Inace imamo i neku devojku ne znam joj ime,a igra za Buducnost iz Podgorice desnog beka 1992 je godiste,a u Podgorici imamo i Cvejicku koja isto igra pivota,a verovatno je sada povredjena,tako da ne treba da brinemo za buducnost.
Damjanoviceva i Lekiceva imaju 25 godina,Tomaseviceva 28,Pop-Lazic 24,a jedino starije su Popovic i Ognjenovic i Rajcevic sa 31 i Eric sa 33 godine,ali i za njih ce biti sigurno zamena,mada i one mogu sigurno jos 2-3 prvestva da izguraju.
Ocekujem sutra pobedu.Bio bi red da nam se vrati ovo veceras i da sutra uzmemo bronzu.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Dobro i Miloseviceva ima 30 godina,a Nisavic 32,ali valjda cemo naci zamene.Treba nam znaci levo krilo za buducnost i jos koji desni bek i desno krilo jer smo tu prosecni.
E sad da imamo normalu drzavu ovo bi iskoristili u potpunosti.Ugledali bi se da Buducnost iz Podgorice i za 0.5-1 milion evra napravili jak tim koji moze makar do F8 u LIGI SAMPIONA.
Ognjenovicevu,Tomasevicevu,Filipovicevu,Rajevicku dovesti da igraju u tom timu i dodati im te dve juniorke Ristovic i Nataliju Vasic,uz jos neku nasi igracicu i jednu devojku iz inostarnsta najbolje ono sto je vukao Boskovic koga bi trebalo dovesti za trenera i mi bi imali sjajne rezultate u rukometu.
Inace sledece SP i ocekujem i tu medalju.
By milanezija
BULATOVIC GOVNO KLASICNO. PROCITAJTE NA NLIC SPORT I ZASTO. "SAMO SU SE CULI NAVIJACI CG" VESTICO VRACAJ PASOS. GOLIZA JE BIO MANJE BEZOBRAZAN POSLE SF EP PROSLI PUT
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Katarina Bulatovic je picka samo takva, rado bi da se okusamo malo 1 na 1. Mislim da bi me iskidala sa reverse cowgirl fintom
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 146

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]