Teme o ostalim sportovima
By Gsk133
Amerikanci razbili brazilce. Ova reprezentacija Brazila je katastrofa. Od 95-e ovo im je ubedljivo najgora selekcija. Niko, ali bukvalno niko veze sa vezom nema. Brukaju Dantea, Žibu , Bitenkura, Bruna...
Poljaci igraju odličnu odbojku sa njihovom trećom postavom na čelu sa našim Nikolom Grbicem. U reprezentaciji Bugarske brutalan igrač ne Nikolov primac servisa. Budući najbolji svetski igrac. Dečko je 2003 god inače.
By Gsk133
Nisam znao to za mlade bugare. Nikolov izgleda bolje nego Leon u njegovim godinama. Prijem servisa odličan, skače kao lud, a napad brutalan. U 2 i 3 setu sve lopte je prošao protiv poljaka. Dijagonale u prvoj liniji u prvom metru. Baš me niko nije oduševio ovako unazad 10-ak god što se tiče odbojke.
By Gsk133
Izvinjavam se na 2 uzastopna posta.
Atomska odbojka poljaka na čelu sa našim Nikolom Grbicem. Kolek i Fornal 2 vrhunska primaca servisa, kao i Simura, a oni su ipak rezerve Leonu i Slivki(2 ponajbolja primaca servisa na svetu, ali ni ova dvojica nisu daleko). Takodje i tehničar i korektor 2 strašna igrača. Inače poljska liga je po meni jača od italijanske. Uživao sam u njihovom finalu.
Bilo mi je čudno kada je jedan poljski tim osvojio titulu prvaka Evrope, a to je Zaksa sa Nikolom Grbicem, ali posle gledanja njihovog finala njihovog prvenstva ne da mi nijenije čudno već naprotiv.
Ngapet najprecenjeniji igrač u istoriji odbojke.
By Gsk133
Mnogo je ummišljen, a i procenti mu nisu baš nešto pogotovu na ovom turniru. Deluje skroz nezainteresovano. Ne znam, meni se ne svidja kao igrač. Imam svoje druge favorite i ljibimce. I ja sam ga ubrajam medju najbolje svetske igrace, ali mislim da sam se prevario.
By Gsk133
Kakav je ovo sramotan, žalostan, skandalozan, tragi komičan tim tj kao neka reprezentacija. Evo Iran danas pobedio Usa sa 3:0, a Usa nama juce ocitala lekciju iz odbojke, a danas i presmesni Brazil. Ali nema niko presmesniji i žalosniji od naših igrača, počev prvo od selektora. Ovim "babama" ni Bog ne bi pomagao. Sramota za odbojku i vazduh koji udisu su Jovović, Kujundzic, Katić, Meljanac, Podrascanin, Lisinac, Masulovic, Krsmanovic, Peković...
  • 1
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 94

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]