Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
#190028
ZikosKaraiskaki napisao:Prati li ko Ski Skokove?
Konkretno "Novogodišnju turneju"?
Danas oko pola 5 zadnja skakaonica, prilika da Prevc konačno prekine dominaciju austrijanaca poslije 8 godina. :D I da bude prvi Slovenac još od Peterke koji je pobjedio na turniru. :D
Peterke se secam, skakao je stalno kada sam ranije u OS pratio stalno ski skokove. Nisam znao da ima bas toliko godina, da je 97. godine osvojio 4 skakaonice.
Prevc je odlican. Nije mu ni brat los skakac.
Korisnikov avatar
By The Answer
#226328
'bar dan. U toku su ZOI. Danas je Bjørgen osvojila svoju 13-u medalju i tako se izjednačila sa Bjørndalenom na listi najuspešnijih olimpijaca ikad.

Trenutno Švabe vode jer imaju više zlata, kidaju sankanje, ali ubedljivo najuspešnija nacija na ZOI kroz istoriju Norveška i sada ima najviše medalja, 21.

Holanđani bukvalno razbijaju brzo klizanje, od 34 takmičara 30 im je u brzom klizanju, 20+10 short track i već imaju 11 medalja, kupe sve što se može maltene, nema discipline da nemaju medalju.

U jednoj slalom, jebem li ga kom je pobedila snouborderka iz Čehoslovačke.

Raduje bedan nastup Amera za sad, osvajaju medalje u nekim narkomanskim snoubordovima i izvođenjima cirkuskih tačaka na skijama, red bull fazon.


I da, 100% Lihtenštajnki je osvojilo medalju

Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By Zex88
#226692
Gledam snimak finala u hokeju..Kakva ludnica bila u finisu..Rusi izbacili golmana kad su imali igraca manje u polju i minut pre kraja daju gol za produzetak..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By BogdanB
#226752
Morao sam da vidim to iako ne gledam hokej. Ludnica.

Sta da gledam,kada ne vidim pak

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By Zex88
#226758
Hokej je meni odlican sport,dinamican,pogotovo kad gledam NHL.. Medjutim,stvarno nemam vremena da ispratim sve(uglavnom odgledam malo finala)..Uvek gledam hokej na OI i na SP jer je tada bas ludnica.. Medjutim,nedozvoljavanjem NHL igracima da igraju na OI, ubilo mi draz..
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
KK Crvena Zvezda 2022/2023

Sta li se desava sa nasom Zvezdom posle osvajanja […]