Imamo dosta talentovanih igracica,a ako cemo po godistima rasporedio bih to ovako:
94 godiste-Stanacev(plej iz Crvene Zvezde),Vidakovic(kombo-bek iz Sapca),Topuzovic(krilo iz Radivoj Koraca),Vuckovic(centar igra za Georgia Tach iz NCAA,mogao bi Antoine nesto da napise o njoj ako prati i zenski NCAA).
95 godiste-Corda(plej Vrsca),Mandic(bek iz Radivoj Koraca),Piper(krilo iz Vojvodine),Stankovic(centar igra Evroligu sa UNIQA iz Madjarske)
96 godiste-Cukic(plej Vrbasa),Crvendakic(MVP nase lige krilo-krilni centar iz Crvene Zvezde),Stevanic(krilni centar Jagodine)
Poslednja izmena od MILOS OBILIC u Ned Dec 29, 2013 9:45 pm, izmenjeno 2 puta ukupno.
MILOS OBILIC napisao:Imamo dosta talentovanih igracica,a ako cemo po godistima rasporedio bih to ovako:
94 godiste-Stanacev(plej iz Crvene Zvezde),Vidakovic(kombo-bek iz Sapca),Topuzovic(krilo iz Radivoj Koraca),Vuckovic(centar igra za Georgia Tach iz NCAA,mogao bi Antoine nesto da napise o njoj ako prati i zenski NCAA).
95 godiste-Corda(plej Vrsca),Mandic(bek iz Radivoj Koraca),Piper(krilo iz Vojvodine),
96 godiste-Cukic(plej Vrbasa),Crvendakic(MVP nase lige krilo-krilni centar iz Crvene Zvezde),Stevanic(krilni centar Jagodine
Ne prati. Georgia Tech (tehnički fakultet)
Juniorske kosarkasice Sapca.Za medalju ne znam kog je sjaja dal zlato ili bronza.Slika je sa prvestva Srbije za juniore.
http://jovanavidakovic.weebly.com/uploa ... 1_orig.jpg
Prvi red od gore:Maletic,Cosic,Subasic
Drugi red:Nesic,Daskalovic,ne znam
Treci red:ne znam,ne znam,Stepanovic,Vidakovic.
Ovaj sa naocarima je trener ekipe Dejan Popovic naslednik Vujosevica po deranju,a ovaj celavi profesor fizickog iz Ekonomske,a u ekipe je pomocni trener za kondiciju.

Poseban pozdrav na ovoj temi najboljoj mladoj igracici Srbije i najhrabrijoj Srpkinji ove godine.Trenutno je pocela da vozi,najavila da ostaje u kosarci i preusmerila obaveze na fakultet.
Mislio sam da će biti dovoljno da shvatiš to što ću ti editovati post, ali posle petog puta danas vidim da nema svrhe, pa ćemo ovako:
[mod="Antoine"]MO, poslednja opomena za pisanje uzastopnih postova na bilo kojoj od tema.[/mod]
Na 15. sednici Komisije za žensku košarku, održanoj danas u Kući košarke, određeni su selektori mlađih ženskih reprezentativnih selekcija. Selekciju do 20 godina predvodiće Igor Polenek, trener mađarskog Šoprona i pomoćnik Marine Maljković u stručnom štabu “A” selekcije. Iskusni stručnjak Zoran Tir biće zadužen za juniorsku selekciju, dok će brigu o kadetkinjama voditi mladi trener Jovan Gorec.

Posle više od četiri decenije rada u košarci, a poslednjih 11 u Savezu, legendarni Zoran Kovačić Čivija odlazi u zasluženu penziju. Njega će na mestu koordinatora svih mlađih ženskih reprezentativnih selekcija zameniti Zoran Tir.

Tradicionalni Memorijal „Gordana Bogojević Kovačević“, četvrti po redu, održaće se 28. decembra u Vršcu. Pre utakmice seniorskih ekipa Vršca i Crvene zvezde (18:00 časova) za koje igrala Gordana Bogojević Kovačević, odigraće se dva meča mlađih reprezentativnih selekcija.

Kadetska i juniorska selekcija od 3. do 9. januara 2014. biće na mini priprema u Kragujevcu, dok će U16 selekcija od 31. januara do 2. februara učestvovati na turniru u Istanbulu.

ŽENE U20, UDINE (ITALIJA), 3.-13 jul
GRUPA „C“: SRBIJA, Slovačka, Švedska, Ukrajina

ŽENE U18, MATOSINJOS (PORTUGALIJA), 17. – 27. jul
GRUPA „B“: SRBIJA, Belgija Grčka, Litvanija.

ŽENE U16, DEBRECIN (MAĐARSKA), 31. jul – 10. avgust
GRUPA „B“: SRBIJA, Španija, Mađarska, Hrvatska.

- Ono što je najvažnije ponovo imamo sve tri selekcije u elitnoj diviziji. Kadetkinje su izborile povratak u elitu, ali zaista nisu imale sreće u žrebu jer su dobile daleko najtežu grupu. Za juniorsku reprezentaciju igraće i ovoga puta Aleksandra Crvendakić što u najmanju ruku garantuje solidan plasman na svakom šampionatu. Najviše očekujemo od U20 selekcije koja bi mogla da se umeša u borbu za medalje. Ipak, primarni cilj je da vredno radimo, dobro se spremimo i na svakom takmičenju pružimo maksimum – istakla je Ana Joković, potpredsednica KSS zadužena za žensku košarku.
Karaburac napisao:MO editovao sam ti post, koristi opciju edit ako vec pises dva posta za redom u roku od minut. Kad to ne radis racuna se kao spam. Dugo si ovde, nemoj to da radis.
I još na sve to si već imao opomenu pred ban :?
Antoine napisao:
Karaburac napisao:MO editovao sam ti post, koristi opciju edit ako vec pises dva posta za redom u roku od minut. Kad to ne radis racuna se kao spam. Dugo si ovde, nemoj to da radis.
I još na sve to si već imao opomenu pred ban :?
I poruku od admina da mogu da pisem :D
Mozes da pises, ali pisi brate sve u jedan post kao sto rekose Karabu I Antoine. Nemoj svake 2 minute novi post. Ako prodje dan, dva onda sve ok, ali u istom danu trpaj u jedan ako niko drugi nije pisao.

Sent from my ST21i using Tapatalk
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]