Ovaj RTS treba kolektivno spaliti sa sve Tijanicem u njemu. Pa jebo ga otac nek se mrdne sa tv ekipom negde malo dalje.
Pazi sad ovo. U ovom kolu se izmedju ostalog igraju sledece utakmice: Metalac (4)-Sloboda (3); Mega Vizura (1) - Konstantin (5). To su dve po meni najinteresantnije utakmice. Cak za ovu drugu isto ne mora da se mrda iz BG-a, ali ajde da kazes posto je proslo kolo prenosio Megu, mogao je da se mrdne do Valjeva i da prenosi Metalac protiv Slobode gde ocekujem zanimljiv mec. Pa cak je imao i mogucnost da prenosi BKK Radnicki i Radnicki FMP duel dva proslogodisnja superligasa.
Ipak Tijanic je najpametniji i koju utakmicu je izabrao da prenosi? Prenosi Tamis-Jagodina!!!

Verovatno najneinteresantnija utakmica u ovom kolu

. Jos ako Tamisu opet ne bude igrao Jereminov, ja zaista ne znam sta bih na tom mecu trebao da gledam i koga. Talenta ni u najavi, kvalitet ocajan. Umesto da prenosi najinteresantije utakmice pa da se ljudi i pored manjka realnog kvaliteta barem zainteresuju da pogledaju malo i domacu ligu zbog zanimljivosti i neizvesnosti on izabere najtruliji mec.
EDIT:
@Kostakurta Nadam se da ce se Sibalic ustaliti. Znas li mozda koje je godiste momak? Sad u Novom Sadu ocekujem siguran poraz, ali barem kod kuce da budete konkurentniji.
@BogdanB E stvarno nemam pojma kako su oni usli i odakle im tim...Ja sam nasu ligu tek ove sezone poceo malo ozbiljnije da pratim i to samo prvu ligu, drugu ligu pogledam stanje na tabeli svake prestupne godine kad se setim (uzgred dobro me podseti mogao bih da pogledam sad

).
@Nookie Khm, pa pazi jeste moguce, ali ne znam koliko bi to Misku islo na ruku... Jaramaza je vec isforsirao koliko toliko i nabio mu solidne brojke, pa cak i u Italiji ovo sto je igrao nije toliko losa statistika. Sa druge strane ovde u Megi ima gomilu bekova koje tek treba da proda i mislim da mu ide na ruku da njima sada budzi statistiku. Pre svega mislim na trio Micic-Dangubic-Avramovic.
EDIT2: Sve sam vise ubedjen da cemo sledece godine Milosa Jankovica iz Mladosti iz Cacka gledati barem u prvoj ligi. Istina je da igra u drugoj ligi koja je kvalitetom jos niza od prve, ali sobzirom da je Mladost ozbiljan kandidat da ispadne iz lige prosto mi je neverovatno da on nece napustiti klub i otici u neki bolji sa prosekom od 12 poena i 11 skokova. Inace protiv drugog tima Partizana imao 20 skokova, od cega 11 u napadu, sto mislim da samo dokazuje koliko u nasem drugom timu medju visim igracima nema ama bas nikog ko je bilo kakva nada.
I kad ne budes prvi ti...