Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Obilicu Avramovic koliko znam nije igrao za Borac vec za Mladost iz Cacka. Kao i Gujanicic koji je otisao u Ameriku na studije.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ovaj RTS treba kolektivno spaliti sa sve Tijanicem u njemu. Pa jebo ga otac nek se mrdne sa tv ekipom negde malo dalje.
Pazi sad ovo. U ovom kolu se izmedju ostalog igraju sledece utakmice: Metalac (4)-Sloboda (3); Mega Vizura (1) - Konstantin (5). To su dve po meni najinteresantnije utakmice. Cak za ovu drugu isto ne mora da se mrda iz BG-a, ali ajde da kazes posto je proslo kolo prenosio Megu, mogao je da se mrdne do Valjeva i da prenosi Metalac protiv Slobode gde ocekujem zanimljiv mec. Pa cak je imao i mogucnost da prenosi BKK Radnicki i Radnicki FMP duel dva proslogodisnja superligasa.
Ipak Tijanic je najpametniji i koju utakmicu je izabrao da prenosi? Prenosi Tamis-Jagodina!!! :angry-banghead: :angry-banghead: :angry-banghead: Verovatno najneinteresantnija utakmica u ovom kolu :roll: . Jos ako Tamisu opet ne bude igrao Jereminov, ja zaista ne znam sta bih na tom mecu trebao da gledam i koga. Talenta ni u najavi, kvalitet ocajan. Umesto da prenosi najinteresantije utakmice pa da se ljudi i pored manjka realnog kvaliteta barem zainteresuju da pogledaju malo i domacu ligu zbog zanimljivosti i neizvesnosti on izabere najtruliji mec.

EDIT:

@Kostakurta Nadam se da ce se Sibalic ustaliti. Znas li mozda koje je godiste momak? Sad u Novom Sadu ocekujem siguran poraz, ali barem kod kuce da budete konkurentniji.
@BogdanB E stvarno nemam pojma kako su oni usli i odakle im tim...Ja sam nasu ligu tek ove sezone poceo malo ozbiljnije da pratim i to samo prvu ligu, drugu ligu pogledam stanje na tabeli svake prestupne godine kad se setim (uzgred dobro me podseti mogao bih da pogledam sad :) ).
@Nookie Khm, pa pazi jeste moguce, ali ne znam koliko bi to Misku islo na ruku... Jaramaza je vec isforsirao koliko toliko i nabio mu solidne brojke, pa cak i u Italiji ovo sto je igrao nije toliko losa statistika. Sa druge strane ovde u Megi ima gomilu bekova koje tek treba da proda i mislim da mu ide na ruku da njima sada budzi statistiku. Pre svega mislim na trio Micic-Dangubic-Avramovic.

EDIT2: Sve sam vise ubedjen da cemo sledece godine Milosa Jankovica iz Mladosti iz Cacka gledati barem u prvoj ligi. Istina je da igra u drugoj ligi koja je kvalitetom jos niza od prve, ali sobzirom da je Mladost ozbiljan kandidat da ispadne iz lige prosto mi je neverovatno da on nece napustiti klub i otici u neki bolji sa prosekom od 12 poena i 11 skokova. Inace protiv drugog tima Partizana imao 20 skokova, od cega 11 u napadu, sto mislim da samo dokazuje koliko u nasem drugom timu medju visim igracima nema ama bas nikog ko je bilo kakva nada.
Korisnikov avatar
By Lepus
Veceras Ristic objasnio. :) :)
Korisnikov avatar
By student_prava
Filip Čović potpisao za Vojvodinu
23 januar 2013 | 14:07(2)
Twitter

Nekadašnji plejmejker Crvene zvezde Filip Čović potpisao je ugovor sa novosadskom Vojvodinom, potvrdio je njegov menadžer Miško Ražnatović. Čović je sa novosadskim superligašem dogovorio saradnju do kraja tekuće sezone.

Filip Čović je bio na pragu odlaska u grčki Panionios, ali se taj transfer izjalovio zbog administrativne zabrane koju je grčki prvoligaš imao.

Čović je sezonu počeo u Crvenoj zvezdi, pre nego što je odlučio da prekine saradnju sa crveno-belima. Od tada je bio bez angažmana, a prethodno je pet sezona nastupao za FMP iz Železnika.

Vojvodina se nalazi na drugom mestu Prve lige Srbije za košarkaše sa skorom 12-4, iza vodeće Mega Vizure (13-3).
Korisnikov avatar
By milan2904
KK Mega Vizura i zvanicno prelazi na moje i Marvelovo zadovoljstvo u Krusevac :-).Miki Raznatovic doveo Megu u svoj rodni grad bravo za njega.Ako bog da,da udju i u ABA ligu ;-)!
Korisnikov avatar
By Karaburac
Cek jel to od sledece sezone ili ce vec sad poceti da igraju u Krusevcu?
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 218
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]