Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
Korisnikov avatar
By kontrabas
Karaburac hvala ti puno na odlicnim postovima. :clap: Nekad mi se cini, da ti ovaj thread odrzavas u zivotu; strasno rado citam tvoje utiske o mecevima. Tesko se da poverovati da je Mega izgubila. No ti si napisao, kako se to zbilo, a takva igra zasluga je (oba) trenera. Sloboda je skrojila strategiju, kako da ukroti Meginu ofanzivnu masinu, a Mega na to nije nasla odgovor.
Pepeljuga lige = Konstantin je dobro poredenje - nadam se da ce ta carolija potrajati.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Pa trudim se. Greota je da ljudi nemaju bas nikakvu predstavu sta se dogadja kod nas.
Planiram veceras ili sutra da pogledam i utakmicu Sloga-Vrsac pa cu da ispisem nesto i o njoj. Zanima me mnogo kako je izgledao duel Marelja-Radovic posto vidim da su statisticki obojica odigrali dobro. Takodje, zivo me zanima kako je Popovic nakupio 15 asistencija, pretpostavljam da je vrteo pik do iznemoglosti, upravo sa Mareljom.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Nemanja Miskovic u pobedi Mege nad Metalcem uspeo je za 4 minuta na terenu da napravi indeks -7 sa 2 izgubljene lopte i 5 penala :violin:
Bobi opet izdominirao 23 poena i 20 skokova za indeks 41. Micic isto lepa partija sa 15 poena i 8 asistencija indeks 27.
U Metalcu ponovo najbolji Zivanovic sa 20 poena 7 skokova, 3 asistencije i 8 iznudjenih faulova, indeks 24. Zivanovic potvrdjuje da je najbolji igrac Metalca, secam se da je u FMP-u bio igrac zadatka, ali ove godine se nametnuo kao poenter, mada i dalje ima tu dobru stranu da puni sve kolone. Veoma zahvalan igrac.
Korisnikov avatar
By Duh sa sekirom
Mega i zvanicno prelazi u Krusevac,prvu utakmicu igra 23.3.2013. protiv Vojvodine,to je zadnje kolo Agroziv lige !
Korisnikov avatar
By Duh sa sekirom
marvel napisao:Kapacitet hale je 2500 mesta.
Slike kako hala izgleda imate na strani 13 ove teme,postavio Marvel.
@Gajo - Hvala ;-)
Korisnikov avatar
By rudonja
Micic 10p i 11as protiv Igokee.
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 218
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]