Iz ove ekipe njih 3-4 mogu da igraju KLS.
Svidja mi se ovaj mali plej Strahinja Jovanovic, brz je, igra ok u odbrani i ima vrlo dobar sut. I jos bitnije, ne plasi se.
Slazem se sa Poskom u vezi ovog pleja, Vasojevic. Sve se vrtelo oko njega, jer su se drugi usrali, da kazem tako. Zna ga moja drugarica, tj njegovu zenu pa tako i njega. Igrao svuda redom, prosle sezone u Katru. Kao individua je odlican, prednji dribling kao Ajversonov krosover

Salu na stranu ali tom fintom je par puta stvarno ostavio igraca van balansa. Pokusao je dva puta da proda onu Bodiroginu fintu(ili ciju vec) ali naravno nije mu uspelo.
Da nije bilo Kljajevica poraz bi bio mnogo veci. Mnogo je znacilo njegovo iskustvo u ovako mladom i neuigranom timu. Cuvao je kos sasvim dobro i skako ali kako on izadje na igraca koji je probio prvu liniju niko ne uskoci da pokrije njegovog igraca. Tako smo primili brdo koseva.
Sad ovaj Lalovic jeste dao ove trojke i poene ali vecinu toga kad je tekma bila resena.
Posto sa ja mnogo lozim na centre

, moram da spomenem Demcesena. Znate reklame za miselin gume, pa ona njihova maskota Miselinko. E tako izgleda i Demcesen, kao kad naslazes gume, slojevi sala. Sto kaze moj drug, sve je pufnast. Spor, trom i debeo sa ok igrom ledjima i lepim levim i desnim poluhorogom. Iskoristio je svoje tehnicko znanje i dao dva skolska poena ali zato su ga u odbrani napadali i zaobilazili kao cun. Sa obzirom da ima 26god mogao bi da odvoji jedno leto da dotera svoje telo u red, mislim da bi bio ok ABA igrac.
Moram da pomenem i ovog Beadera sa internacionalnim iskustvom... Kuku majko moja.