Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
Korisnikov avatar
By skeske
milanezija napisao: Čet Feb 11, 2021 9:11 pm
skeske napisao:Ne mogu nikog dozivljavati kao celavog smrada u porodici Čović.
Da popravim
:D
Nista, ako cemo takvim rijecnikom, evo npr: Partizan se nikad nije oporavio od odlaska debelog krmka sa mjesta trenera. Unistio ga je coravi kriminalac u onom mulju prije par godina. Malo je to popravio ljigavi zabar ali je kratko trajalo... Bas super vokabular za jedan sportski forum😁

Nego, ovaj Radnicki je nejacak.
By milanezija

skeske napisao:
skeske napisao:Ne mogu nikog dozivljavati kao celavog smrada u porodici Čović.
Da popravim
Nista, ako cemo takvim rijecnikom, evo npr: Partizan se nikad nije oporavio od odlaska debelog krmka sa mjesta trenera. Unistio ga je coravi kriminalac u onom mulju prije par godina. Malo je to popravio ljigavi zabar ali je kratko trajalo... Bas super vokabular za jedan sportski forumSlika

RSB rečnik, pohvaljujem

Pa ti reče da niste favoriti protiv njih Slika
Korisnikov avatar
By BogdanB
Radnicki je igrao dobro do pre nekih mesec dana, upali su u seriju losih rezultata sto je verovatno prouzrokovao zgusnut raspored, povrede i losa forma. Prvi trener (bio je i meni) podneo je ostavku.

Poslato sa MAR-LX1A uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By skeske
milanezija napisao: Čet Feb 11, 2021 9:43 pm
skeske napisao:
Da popravim
Nista, ako cemo takvim rijecnikom, evo npr: Partizan se nikad nije oporavio od odlaska debelog krmka sa mjesta trenera. Unistio ga je coravi kriminalac u onom mulju prije par godina. Malo je to popravio ljigavi zabar ali je kratko trajalo... Bas super vokabular za jedan sportski forumSlika

RSB rečnik, pohvaljujem

Pa ti reče da niste favoriti protiv njih Slika
Porodicni koncept ce presuditi. Borimo se protiv sistema ali dzaba im je kad ljubav pobjedjuje 8-)

Malo je nehumano drzati ovaj nivo odbrane.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Lucky napisao: Čet Feb 11, 2021 7:10 pm
Neće ni Megi biti lako protiv Vojvodine.

Ja mislim da ce ih oduvati centarski duo kao nista... Dobro je igrala Vosa, ali FMP nije nista mogao da pogodi, to je bio problem. Po meni je neminovna pobeda Mege od minimum 10 razlike, sem ako se ne opuste previse...
Korisnikov avatar
By skeske
Danas ocekujem ozbiljnu tucu, pravi derbi, poradjanje poena, mnogo koseva domacih igraca, strance malo zbunjene iako su neki igrali vec derbije ali malo njih derbi na eliminaciju. Ocekujem kukanje na sudjenje obije strane, pretvaranje Pejdza u plesaca stiskavca jer jebiga, mali je pa smije protivnike da grli oko struka, Lazica u standardnog rukometasa, kurcenje Zagorca bez razloga, dobru defanzivnu rolu Dangubica i veliku energiju Dobrica. Nestajanje Mike kad osjeti tvrdu Kuridzinu kitu, dobru partiju Tomasa, zbunjenost JOBa, malaksalost Kuza, nesviranje faula u napadu Mozlija, seriju trica Simona, seriju trica Pejdza, odlicnu partiju Jaramaza, odlicnu partiju Lojda. Mahanje peskirima Simane, juniora na obije strane, ples Radonje na aut liniji i gomilu kompenzacija sudija u utakmici gdje su uvijek krivi, kako god da odsviraju.
Eto ukratko😁
Korisnikov avatar
By Zex88
Mislim da je ključ u tome koliko će nam Partizan zaustaviti onog ko bude glumio pleja..

Ako to urade dobro, ne verujem da će biti problema..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By Lepus
Ja bih Dangubića stavio na igrače koji budu glumili play-a u našoj ekipi, on je za to specijalac. Kontam da će kod nas to najviše igrati Davidovac. Isto tako bih Lazića napucao na Perkinsa, da ga davi po cijelom terenu.

Očekujem da Jaramaz i Loyd vode ozbiljne duele i da jedan drugog ponište.

Mišljena sam da će pobjedu odnijeti tim čiji igrači na poziciji 2-3 budu bolji. Zagorac/Dangubić/Paige vs Davidovac/Dobrić/Lazić.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Zex88
Frižidere ubacuju trenutno.. Većina pokušaja je bila preko ruke..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

• 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 46
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]