Prvo gosti:
Tu su me dojmila dvojica Vasa i Bobi.
Vasa stvarno sve zna, igra kao mator, ladan je k'o špricer u Ribaru, kad treba asistira, a kad je gusto sam rešava... Velike nade polažem u ovog momka. Brkati tvrdio da je pomalo carinik s obzirom da igra pleja, ali ga je Vasino nestvarno polaganje na drugi obruč preko trojice, u momentima kada se meč lomio, i par strašnih asista (i dodavanja posle kojih su njegovi saigrači promašili) skroz raskravilo.
Bobi deluje dobro dok ima snage, a ima snage za oko 20-25 min meča. Ima stvarno lep poluhorog i levom i desnom koji baca sa dosta osećaja. Dosta je čvrst u bloku. Mada je evidentno da ima dosta problema kad mu ponestane snage, pa mu igrači sa kojima ne bi smeo da ima problema prave problem, i šutem sa poludistance i u reketu. Sve u svemu prolazana ocena.
Dangubić je Tepara br. 2, sa boljim fizikalijama i puno lošijom tehnikom. Jedino što ih obojicu "krasi" je kamena ruka. Apsolutno ne može ništa da pogodi šutem.
Novica je na izdisaju, tačno se vidi da nije fit i da nije to to. Još se polovinom treće i povredio. Baš je tužno bilo gledati legendu kako se muči protiv igrača od kojih je bolji dve klase, naravno kada je zdrav.
To je to, možda još desetka, igra ćetvorku, prodoran je, lepo igra licem, ali čini mi se da mu pored kilaže fali i visine za četvorku.
Voša:
Boltić stvarno dobar igrač, agresivan, ne štedi se, asistira, pogađa, jako me prijatno iznenadio.
Stojačić pravi fajter, profil igrača za KKP bar što se borbenosti tiče.
Zeka - mrzim takve igrače koji ne rade ono što pozicija na kojoj igraju zahteva, nema ga na skoku, u kontaktu, ali zato u napadu čim pipne loptu diže na šut...što bi rekli "evo ti lopta, nosi je kući"... Jako me iznervirao, dao je pred kraj dve trojke, ali i zasrao sto puta...
Marojević sušta suprotnost Zeki, radi ono što bi trebalo, borben.
Što se tiče meča Mega je bolje otvorila zahvaljujući Matiću koji je u 1/4 držao na terenu Filipa (verovatno jer je tatica bio na tribinama), sa kojim se Vasa sprdao, a u napadu skroz nerezonski napadao zonu Mege, kao da ga je ta zona iznenadila, što je skoro nemoguće.
Voša je uhvatila priključak do poluvremena, ali onda 3/4 za Vošu započinju tatin sinčić i Jao Mile, pa Mega odlazi na desetak razlike iako su imali post od 3 do 4 min bez koša...
Od polovine 3/4 pomenuti dvojac više nije video parketa, pa Voša smanjuje i na -4 na 3 i po min do kraja, ali onda Vasa pomenutim polaganjem i Ćakić na postu protiv Zeke održavaju razliku od šest poena.
Po meni meč je izgubio Matić jer nije na parketu ostavio tandem Zeković-Marojević koji bi Voši doneo lake poene sa posta s obzirom da je 3 i po minuta do kraja Megi izlašao Bobi zbog pete, a kako se Novica ranije povredio, Mega je bila prisiljena da igra sa Krstićem na četvorci (ne verujem da mali ima više od 80 kila i možda 195) i Čakićem na petici. "Genijalni" Matić vadi Marojevića i ubacuje Kušetu (prilagođava se Megi) umesto da lupi zonu u odbrani, a u napadu ide na post.
Utisak meče, mimo same igre, je Brkino urlanje "To Lemi Džordane!" kojim je častio Mileta posle jedne asistencije, što je propraćeno sprdanjem pola hale na Miletov račun. Inače Mile je totalno propao, čuva aut liniju, radius pokreta 30cm, a ne može da ugura ni Meginog beka... Strašno mi je muka kad se setim da je taj igrao i u NBA.
To je to, Brkati i ja se spremamo za KKP 11.05.

TOKIO, JAVI SE, tvoje ovce ne mogu bez tebe...
"Mozda mislis da su ovi brci nesto najduze na meni ali grdno se varas"
Taktika Brkatog za muvanje prepički