Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
Korisnikov avatar
By familija
@kole
Procitao sam sta si pisao i na temi KK Radnicki...
Ali druze sve je to samo imaginarno..Realnost je u ovom trenutku sasvim drugacija..
http://www.abaliga.com/game/149/Siroki_ ... lStatistic

Da je vreme i forma ove utakmice u Sirokom, moglo bi se pricati nesto o tom podvigu o +16, ali mislim da u ovom trenutku Radnicki nema sanse za tako nesto..Mozda moze da dobije utakmici ali i to je upitno...
Ekipa je natrpana na bekovskim pozicijama a nekoliko igraca nije razigrano tokkom sezone (Miljenovic, Jovic, Dimic), Capin je forsiran do iznemoglosti pa se povredio i ispao iz forme..Mozda i kljuc svega ovoga je nesrecna povreda Ratka Varde, da je on tu sigurno bi se drugcija pesma pevala, ovako odlazskom prekobrojnih stranaca (Emening, Vorington, Vizer) ostala je velika supljina pod kosem pa su naknadno dovodjeni Nikolic i Vuksanovic..Ali jednostavno mnogo je to igraca da bi se uigrala ekipa za jednogodisnji ciklus igranja u ABA i KLS...Pri tom je i Nikolic mozda napravio kljucnu gresku u licenciranju Stivena Markovica a ne Emeninga..na kraju je ostao bez obojice...
Nije nerealno da mozda Vojvodina i izgubi sve tri do kraja, ali je meni totalno nerealno da Radnicki stigne do te razlike, a pogotovo mi je nerealno da dobije Partizan u Pioniru...
Zato sam i pisao da je gotovo vec sve odluceno..
By kosta76
@familija...Slazem se oko toka njihove sezone i aktuelnih problema koji su posledica pogresnih odluka Mute, povreda , forsiranja pojedinih igraca a zanemarivanja drugih...Ali ako Radnicki uspe u narednoj utakmici da osamuti Vojvodinu sa 16 poena, a u jednom mecu mislim da je to u stanju, onda mora da dobije jos jednu utakmicu, ne mora u Pioniru nas da dobije. Vojvodina ce izgubiti od Zvezde i ovako mec u poslednjem kolu pa bi Vojvodina i Radnicki ako oboje izgube u poslednjem kolu bili na istom broju pobeda i poraza uz bolji skor Radnickog u medjusobnim duelima. Mega trenutno bezi jednu pobedu Zvezdi, i ne verujem da ce Zvezda u slucaju neresenog skora sa Megom na tabeli (ako pobedi Zvezda u narednom kolu ;Mega prvi mec dobila Zvezdu sa +7), propustiti sansu da bude druga pustivsi Vojvodinu da pobedi.
Kapiram da Ti ne verjes da Radnicki moze da zablista u sledecem kolu iz razloga koje znamo i koje si naveo, ja verujem. Onda samo treba da ih Mega ne proda u sledecem kolu i dobije Vosu. Poslednje kolo je inercija, a ni Vosa nece biti tako sigurna ako dozivi dva uzastopna poraza, pogotovo nece lako zaboraviti poraz sa preko 15 razlike od direktnog rivala za Jadran. U 7 dana bi im se totalno okrenula prica, od sadasnje izvesnosti bi upali u pricu da se vade u poslednjem kolu......Pricamo hipoteticki za sada
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Mavrokefalidis presao u Barselonu.Nista ni od Marica ni od Novice.Mada za Novicu je to bila samo laz jer kako ce Novica krilni centar da zameni Javaia centra?
By Edibledi
Не верујем да ће Раднички победити Војводину у гостима а некмоли преко 15 разлике. Верујем да ће Војводина да дбије и Звезду у 14. колу а да ће изгубити само од Меге. Биће занимљиво у Пиониру између Звезде и Меге. Звезди од те утакмице зависи да ли ће бити друга или четврта.
Ако Човић не плати до 21. биће сигурно 4. Претпостављам да ће ови остали да плате јер признају такмичење у којем учествују па самим тим и казне.
By Edibledi
Војводина-Раднички 2:7. Николић 2 фаула, Јовић дао тројку!
Раднички за 3 минута направио 2 фаула у нападу, Војводина исто то за 5 минута.
Крај прве 1/4, 17:20. Војводина - Болтић 5п, Калинић 8; Раднички - Николић, Ћапин по 4 а Борисов и Јовић по 5.
Тренутно је 28-29. Било би веће вођство Радничког када би Ћапин мало одморио а Миљеновић узео који минут. Можда чак и да одиграју заједно у постави. Јовић за сада одличан, 7п, 3-3 из игре, 3 асистенције, индекс 9. Ћапин 16.5 минута индекс 1, изгубио 3 лопте, 2 асистенције, шут из игре 1-4.
By Edibledi
30-39, Раднички у једном нападу 7 поена. Била је техничка Н. Марковића. 4 погођена бацања и тројка.
33-44, полувреме. Раднички на добром путу да врати Војводини пуном мером за пораз из првог дела. Морам да признам да сам очекивао јачи отпор Војводине. Преломни моменат је био при резултату 30-32, када је свиран фаул Илићу на Николићу, при шуту. Тада је Н. Марковић добио техничку грешку, вероватно због приговора. Не разумем се у правила али, тада је Раднички добио 4 бацања(2 због фаула) и лопту са стране, па је након реализована 4 бацања(Николић и Борисов) Крстовић дао тројку. Пошто је тад било 30-39, изгледа је Војводини пао морал, па су мало стали а Борисов је погодио још једну тројку за коначних, на полувремену 33-44.
Poslednja izmena od Edibledi u Sub Maj 18, 2013 6:53 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Pretpostavio sam da bi Jovic dobro funkcionisao protiv Vose, samo me cudi da mu je Muta dao sansu, bio sam ubedjen da nece videti teren.
  • 1
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 218

Ovdje imate Kusturicine utakmice sa zavrsnog U18. […]