У Хајдуку са Лиона има један играч кога Стојадиновић није хтео, а он је будући Ћави, Инијеста. Јован, радник обезбеђења, који гледа све утакмице у Београду ми је то рекао. Миле таксиста, кога не можеш о фудбалу ништа да превариш ми је то потврдио. - Анђус
GAGICU MARS IZ PARTIZANA!!!!
texxxdrummer napisao:Maksimalno sam iznenadjen, valja neku sezonsku pribavit+1

TOKIO, JAVI SE, tvoje ovce ne mogu bez tebe...
"Mozda mislis da su ovi brci nesto najduze na meni ali grdno se varas"
Taktika Brkatog za muvanje prepički
Edibledi napisao:Prvi igrc kog je Dule napravio je Danko.Nemam statistiku.Pre toga je proveo jednu sezonu u OKK Beogradu,kad je i Due vodio tu ekipu.familija napisao:Odgovorice ti @strelac kada bude citao...Pricas o poslednjih 5-6 godina..Занима ме у којој је сезони Цвјетичанин играо у ПАртизану и неку статистику, или само линк па ће се већ ненако снађем и сам.
Dule je napravio sledece bekove ili je jako zasluzan sto su dobili sansu da uz njega sazrele i postanu vrhunski ili odlicni igraci:
Bukumirovic
Cveticanin
Danilovic
DJordjevic
Vujanic
Avdalovic
A i sada je u poziciji da napravi tri izuzetna spoljna igraca Leo, Bogdan i Berta...
Букумировић? Њега направио Дуле кошаркашем? Да ли мислиш на Небојшу Букумировића?
Даниловић је такав лик који, где год га бациш, тај успе.
Вујанић је, пре доласка у Партизан, већ био одличан.
Авдаловић игра сада много разноврсније, сигурније и слободније него у Партизану.
Ђорђевића је заиста Дуле форсирао и пуштао да ради шта хоће. Моја ћелавост је једним делом заслуга тог периода.
Kad je tesko-Mesina
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
fanste90 napisao: @micko mislim da za to nece biti potrebe,kao i svake sezone ima tema za ostale Aba ligase,nisam video na forumu da postoji ijedan firmas,a to je verovatno zato sto kao navijacka grupa bojkotuju kk.Nadam se da nas verni Kragujevcani nece napustati...Prvo Mega i Vosa nisu ostali,nego Srpski klubovi,drugo i Delije bojkotuju ABA a i Grobari nisu neki fanatici ABA,tako da to nema veze sa firmom,nego sa normalnim ljudima koje ce pratiti uzivo meceve Mege i Vose i prenositi utiske.mnogo je bolje cuti njihove misljneje nego onih koji prate utakmice preko strima.Trece evo iz prve ruke Danguba i Micic ostaju.
У Хајдуку са Лиона има један играч кога Стојадиновић није хтео, а он је будући Ћави, Инијеста. Јован, радник обезбеђења, који гледа све утакмице у Београду ми је то рекао. Миле таксиста, кога не можеш о фудбалу ништа да превариш ми је то потврдио. - Анђус
Micko napisao:U jebote... Micko nisam znao da si ti Miško... Gde kupuješ gel za kosu? 'oću Brki da kupim pomadu za brke.fanste90 napisao: @micko mislim da za to nece biti potrebe,kao i svake sezone ima tema za ostale Aba ligase,nisam video na forumu da postoji ijedan firmas,a to je verovatno zato sto kao navijacka grupa bojkotuju kk.Nadam se da nas verni Kragujevcani nece napustati...Prvo Mega i Vosa nisu ostali,nego Srpski klubovi,drugo i Delije bojkotuju ABA a i Grobari nisu neki fanatici ABA,tako da to nema veze sa firmom,nego sa normalnim ljudima koje ce pratiti uzivo meceve Mege i Vose i prenositi utiske.mnogo je bolje cuti njihove misljneje nego onih koji prate utakmice preko strima.[highlight=#ffff80]Trece evo iz prve ruke Danguba i Micic ostaju.[/highlight]

TOKIO, JAVI SE, tvoje ovce ne mogu bez tebe...
"Mozda mislis da su ovi brci nesto najduze na meni ali grdno se varas"
Taktika Brkatog za muvanje prepički
Kure napisao:To uopste nije gel,nego secer i voda,zato kosa onako cvrsto stojiMicko napisao:U jebote... Micko nisam znao da si ti Miško... Gde kupuješ gel za kosu? 'oću Brki da kupim pomadu za brke.fanste90 napisao: @micko mislim da za to nece biti potrebe,kao i svake sezone ima tema za ostale Aba ligase,nisam video na forumu da postoji ijedan firmas,a to je verovatno zato sto kao navijacka grupa bojkotuju kk.Nadam se da nas verni Kragujevcani nece napustati...Prvo Mega i Vosa nisu ostali,nego Srpski klubovi,drugo i Delije bojkotuju ABA a i Grobari nisu neki fanatici ABA,tako da to nema veze sa firmom,nego sa normalnim ljudima koje ce pratiti uzivo meceve Mege i Vose i prenositi utiske.mnogo je bolje cuti njihove misljneje nego onih koji prate utakmice preko strima.[highlight=#ffff80]Trece evo iz prve ruke Danguba i Micic ostaju.[/highlight]
Kure napisao:hhahahaa !Micko napisao:U jebote... Micko nisam znao da si ti Miško... Gde kupuješ gel za kosu? 'oću Brki da kupim pomadu za brke.fanste90 napisao: @micko mislim da za to nece biti potrebe,kao i svake sezone ima tema za ostale Aba ligase,nisam video na forumu da postoji ijedan firmas,a to je verovatno zato sto kao navijacka grupa bojkotuju kk.Nadam se da nas verni Kragujevcani nece napustati...Prvo Mega i Vosa nisu ostali,nego Srpski klubovi,drugo i Delije bojkotuju ABA a i Grobari nisu neki fanatici ABA,tako da to nema veze sa firmom,nego sa normalnim ljudima koje ce pratiti uzivo meceve Mege i Vose i prenositi utiske.mnogo je bolje cuti njihove misljneje nego onih koji prate utakmice preko strima.[highlight=#ffff80]Trece evo iz prve ruke Danguba i Micic ostaju.[/highlight]