Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
Korisnikov avatar
By Micko
Takodje i ja ,ali Mega Frizuru,mislim da je red da moderatori otvore teme u Jadranskoj ligi Mega i Voša :-) !
Korisnikov avatar
By fanste90
Ne znam da li sam ja jedini na ovom forumu koji bi voleo da Dangubic i Micic ostanu u Megi??Posle odlaska Bobija i Novice da Misko dovede par talenata iz manjih klubova kao i ove godine,i da stvori dostojan klub igranja u Aba ligi,jer posle propadanja Hemofarma potreban nam je jedan takav klub.

@micko mislim da za to nece biti potrebe,kao i svake sezone ima tema za ostale Aba ligase,nisam video na forumu da postoji ijedan firmas,a to je verovatno zato sto kao navijacka grupa bojkotuju kk.Nadam se da nas verni Kragujevcani nece napustati...
Korisnikov avatar
By Kure
texxxdrummer napisao:Maksimalno sam iznenadjen, valja neku sezonsku pribavit
+1
By strelac
Edibledi napisao:
familija napisao:Odgovorice ti @strelac kada bude citao...Pricas o poslednjih 5-6 godina..
Dule je napravio sledece bekove ili je jako zasluzan sto su dobili sansu da uz njega sazrele i postanu vrhunski ili odlicni igraci:

Bukumirovic
Cveticanin
Danilovic
DJordjevic
Vujanic
Avdalovic

A i sada je u poziciji da napravi tri izuzetna spoljna igraca Leo, Bogdan i Berta...
Занима ме у којој је сезони Цвјетичанин играо у ПАртизану и неку статистику, или само линк па ће се већ ненако снађем и сам.
Букумировић? Њега направио Дуле кошаркашем? Да ли мислиш на Небојшу Букумировића?
Даниловић је такав лик који, где год га бациш, тај успе.
Вујанић је, пре доласка у Партизан, већ био одличан.
Авдаловић игра сада много разноврсније, сигурније и слободније него у Партизану.
Ђорђевића је заиста Дуле форсирао и пуштао да ради шта хоће. Моја ћелавост је једним делом заслуга тог периода :).
Prvi igrc kog je Dule napravio je Danko.Nemam statistiku.Pre toga je proveo jednu sezonu u OKK Beogradu,kad je i Due vodio tu ekipu.

Na juniorskom prvenstvu tadasnje Jugoslavije koje se igralo u Hali Sportova KKP je osvojio prvenstvo,a imali su samo jednog igraca preko 202 Stan Djurica i u finalu pregazili KKCZ.Interesantno petorka KKCZ nije imala igraca ispod 200.Danko je posle presao u Cibonu i imao je tu "nesrecu"da je igrao na mestu pok.Drazena Petrovica.
Bukumirovic je poceo kod pok.Ranka Gerdijana i Igora Huseinspahica ali posto je bio dobar za svoju generaciju 63 igrao je sa generacijom 61 gde je igrao i Rebic koji je posle odigrao sezonu za prvi tim.

Zaboravljate Sretenovica jer je Dule jedno vreme radio u KKCZ i on je direktan njegov proizvod.Posle prelazi sa Maljkovicem u tadasnju Jugoplastiku.

Cvjeticanin i Bukumirovic su igrali 80/81 i tad je kKP bio sampion.Nisu mnogo igrali,ali kad pogledate ko je sve igrao i necudi.Onda je bilo za cast da se skines pored onakvih igrackih legendi.

Zexx

Svaki trener koji radi sa nekim igracem,pogotovo kad je on dvadesetogodisnjak ima udela u njegovom razvoju.Stoga je Dule ucestvovao u stvaranju Vujanica.

O Duletu,treneru sve najbolje.Izuzetan strucnjak,a to sto nije uspeo vani,pa mnogi nisu.Ko je uspeo napalju,pok Nikolic,Duda,Kari,Obradovic,Tanjevic,Maljkovic i koji jos trener ima karijeru da kazes on je vrh.Nijedan,ali ko je od njih radio u brlogu i kad.Na pocetku svoji karijera izuzev Profe i Karija 2 seozone.
Lakse kad kazes gazdi kupi mi ovog ili onog.Kao Kari kad je osvoji sa Baselonom EL uzeo Bodirogu ili Obradovic Bodirogu i Rebracu.Jako mogudo psvojiti kad imas njh u timu.Sad kad bi Rebraca i Bodiroga igrali za bilo koji tim uzimaju EL.
Postujem ih kao trenere,ali izvoli dodji ovde u brlog i pokazi,napravi,a ne mladi nam stagniraju,neigraju i sl.
Poslednja izmena od strelac u Sre Maj 22, 2013 9:43 pm, izmenjeno 2 puta ukupno.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Ne mogu da verujem da je Vojvodina usla u Aba ligum,a ne Kragujevac.
Mozda je to i dobro jer cu moci uzivo da ih gledam sledece sezone u Novom sadu.
Korisnikov avatar
By Micko
fanste90 napisao: @micko mislim da za to nece biti potrebe,kao i svake sezone ima tema za ostale Aba ligase,nisam video na forumu da postoji ijedan firmas,a to je verovatno zato sto kao navijacka grupa bojkotuju kk.Nadam se da nas verni Kragujevcani nece napustati...
Prvo Mega i Vosa nisu ostali,nego Srpski klubovi,drugo i Delije bojkotuju ABA a i Grobari nisu neki fanatici ABA,tako da to nema veze sa firmom,nego sa normalnim ljudima koje ce pratiti uzivo meceve Mege i Vose i prenositi utiske.mnogo je bolje cuti njihove misljneje nego onih koji prate utakmice preko strima.Trece evo iz prve ruke Danguba i Micic ostaju.
Korisnikov avatar
By Kure
Micko napisao:
fanste90 napisao: @micko mislim da za to nece biti potrebe,kao i svake sezone ima tema za ostale Aba ligase,nisam video na forumu da postoji ijedan firmas,a to je verovatno zato sto kao navijacka grupa bojkotuju kk.Nadam se da nas verni Kragujevcani nece napustati...
Prvo Mega i Vosa nisu ostali,nego Srpski klubovi,drugo i Delije bojkotuju ABA a i Grobari nisu neki fanatici ABA,tako da to nema veze sa firmom,nego sa normalnim ljudima koje ce pratiti uzivo meceve Mege i Vose i prenositi utiske.mnogo je bolje cuti njihove misljneje nego onih koji prate utakmice preko strima.[highlight=#ffff80]Trece evo iz prve ruke Danguba i Micic ostaju.[/highlight]
U jebote... Micko nisam znao da si ti Miško... Gde kupuješ gel za kosu? 'oću Brki da kupim pomadu za brke.
Korisnikov avatar
By Micko
Kure napisao:
Micko napisao:
Prvo Mega i Vosa nisu ostali,nego Srpski klubovi,drugo i Delije bojkotuju ABA a i Grobari nisu neki fanatici ABA,tako da to nema veze sa firmom,nego sa normalnim ljudima koje ce pratiti uzivo meceve Mege i Vose i prenositi utiske.mnogo je bolje cuti njihove misljneje nego onih koji prate utakmice preko strima.[highlight=#ffff80]Trece evo iz prve ruke Danguba i Micic ostaju.[/highlight]
U jebote... Micko nisam znao da si ti Miško... Gde kupuješ gel za kosu? 'oću Brki da kupim pomadu za brke.
To uopste nije gel,nego secer i voda,zato kosa onako cvrsto stoji :-)

A evo i izvora moje tvrdnje :
Ništa od Zvezde i Partizana: Dangubić i Micić ostaju u Megi!
http://www.mozzartsport.com/vesti/nista ... aju-u-megi
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Kure napisao:
Micko napisao:
hhahahaa ! :D lazno se predstavlja taman toliko da nas zbuni :naughty:

evo ide izvestaj za par minuta :)
  • 1
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 218

Branim Kalinu cele sezone, ali ovo nema opravdanj[…]

Ovdje imate Kusturicine utakmice sa zavrsnog U18. […]