Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Meni je Drca odlicno pojacanje za Vizuru.Vizuri je falio jos jedan plejmejker i doveli su Drcu.Po meni su Drca i Micic dobar tandem plejmejkera i za Aba ligu.Micic je mlad i moze samo da napreduje,dok Drca moze sasvim solidno da odigra 15-20 minuta jer ume da prevede loptu,dobar je u ogranizaciji napada i dobar je suter.Solidan igrac.
By Edibledi
Да, а имају и Дангубића који понекад организује. Углавном то не ради него се више мења на 2 и 3. Вероватно ће им се он наредне сезоне прикљичити и Огњен Јарамаз, '95, 191цм.
На 2 је и Аврамовић.
Крстић игра на тројци по 24 минута у просеку, тако да га ту мења Дангубић понекад. Следеће сезоне се очекује да се прикључи првом тиму Ђорђе Симеуновић '95. Ту је још један swingman Раде Загорац, велики таленат, '95. 201цм.
Не знам на којој позицији игра Андрија Симовић '95, 203цм. Вероватно се мења на 3 и 4. Он би требало да буде прикључен првом тиму, такође.
Неко је споменуо Мишкову изјаву да ће Луковић отићи на крају сезоне. То ми нема логике јер Новица сигурно одлази негде а Јокић је још млад '95. годиште. Било би штета да оде, занимљив свестран играч.
Требаће им петица за АБА лигу. Чакић је био крилни центар, чини ми се, али сад је принудно центар.
Марјановић ће сигурно да оде у неки богатији клуб. Ту може да улети, као резервни центар млади Вељковић, 216цм, 20.09.1995. Имао је солидну статистику у развојној лиги 8п, 7.2ск, 1.4бл. за 23.5 минута. Ипак, тек као трећи центар је реалније, пошто је АБА озбиљно такмичење а Мишко ће морати да рехабилитује неког центра којег заступа агенција.
Веома добра селекција играча. Купили су у право време гро играча '95. годиште, зато сам их упоредио са ФМП-ом јер су ови тако функционисали. Ево овако:

1. Мицић, Дрча
2. Аврамовић, Јарамаз, Дангубић
3. Крстић, Симеуновић, Загорац
4. Луковић, Јокић, Симовић
5. Вељковић.

На 6 младих играча, придодато још 6, још млађих, веома талентованих. Дрча, додуше, није толико млад '87.
Poslednja izmena od Edibledi u Sub Jun 01, 2013 10:22 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Edibledi napisao:
MILOS OBILIC napisao:Meni je Drca odlicno pojacanje za Vizuru.Vizuri je falio jos jedan plejmejker i doveli su Drcu.Po meni su Drca i Micic dobar tandem plejmejkera i za Aba ligu.Micic je mlad i moze samo da napreduje,dok Drca moze sasvim solidno da odigra 15-20 minuta jer ume da prevede loptu,dobar je u ogranizaciji napada i dobar je suter.Solidan igrac.
Да, а имају и Дангубића који понекад организује. Углавном то не ради него се више мења на 2 и 3.
На 2 је и Аврамовић.
Крстић игра на тројци по 24 минута у просеку, тако да га ту мења Дангубић понекад.
Неко је споменуо Мишкову изјаву да ће Луковић отићи на крају сезоне. То ми нема логике јер Новица сигурно одлази негде а Јокић је још млад '95. годиште. Било би штета да оде, занимљив свестран играч.
Требаће им петица за АБА лигу. Чакић је био крилни центар, чини ми се, али сад је принудно центар.
Treba ce im zamene za Marjanovica i Novicu+dolazak krila da se menja sa Krsticem.Tu bi mogao Cakarevic ili Milosevic iz Vrsca da padne.Milosevic moze i 2 i 3 da igra
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Edibledi i @SG

Nema Lukovic sta da trazi protiv Savovica, pa cak ni protiv Subotica. Preslab je pod kosem, ne moze da zagradi, ne moze da brani niski post. U napadu nema sut da siri odbranu. Jedina dobra strana mu je probojnost, ali Zvezda je igrala toliko usko da nisam siguran da bi mogao da prodje. On ovakav kakav je izgubljen medju pozicijama ne moze da igra ozbiljnu kosarku i meni je zao zbog toga zato sto je zanimljiv igrac, ali jednostavno ne moze. Vise bi Bojic pruzio na takvim mecevima od njega.

@Edibledi

Gledam sad ovaj sastav za narednu sezonu...

Jaramaz je za razliku od brata klasican plej, do duse plej u stilu Rasela Vestrburka, a ne u stilu Stiva Nesa, ali ipak plej.
Zagorac je swingman, ali vise provodi vremena na poziciji 2. Imao je neke zanimljive momente u razvojnoj ligi. Jedno monstruozno kucanje protiv Tamisa mi je ostalo u secanju, a imao je i tripl dabl na jednoj utakmici. Ipak, skeptican sam malo kad je on u pitanju. Ne deluje mi napadacki dovoljno dobro, ali svakako da moze da se iskoristi.
Kod Simeunovica i Simovica sam malo toga zanimljivog video. Simovic mi je mozda malo interesantniji igrac, ali ne bih rekao da su materijal za forsiranje.
Veljkovic je zanimlijv centar, visok, ima osecaj za blokadu, ima meku ruku, ali mislim da trenutno ne moze da doprinese. Deluje mi kao tip igraca koji ce tek sa 21-22 godine moci iole ozbiljnije da igra.

Nisam ja ni toliko siguran da ce Drca ostati sledece sezone u Megi, mozda mu Misko nadje novi angazman.

Ono sto je po mom misljenju sigurno za sledecu sezonu jeste

1) Micic, Jaramaz
2) Dangubic, Avramovic, Zagorac
3) Krstic
4) Jokic, Bojic
5)

E sad, moguce da krilo nece ni dovoditi, pa da ce sva tri beka da uzimaju koji minut na trojci.
Pozicija centra je kljucna, kako tacno misli da nadoknadi nedostatak Bobija. Jokic mozda dobije koji minut na centru, ali generalno mislim da ce igrati na 4. Od mladjih igraca iz nase lige nemaju na koga da se oslone. Miskovic je pokazao da nije taj kalibar, tako da sumnjam da ce uopste igrati sledece sezone ABA ligu. Moguce da ce Misko da dovuce brata Marka Lukovica u Megu posle sjajne sezone u Kumanovu, da ga izbaci na malo jacu scenu. Drugi centar ce verovatno biti neki iskusniji igrac.

Videcemo kako ce popuniti sastav, lepo bi bilo da ostane Drca i onda bi im fino legla jedna iskusna cetvorka da mali Jokic jos malo pece zanat, samo sto mi sada bas niko ne pada na pamet. Ima veliku bazu igraca Misko, ne brinem se ja da ce on iskopati nekog zanimljivog. Ko zna, mozda na iznenadjenje svih dovuce Djekica kao stratnu cetvorku :D
Korisnikov avatar
By Joomla10
Po meni Drca moze lagano ABA ligu da igra. Mnogo je napredovao, pitao sam se sta ce on Megi, ali sam se prevario.

Gledao sam par meceva Astane ove godine, nista posebno, kao ni Jare, ali ovo sto igra u Megi je za svaku pohvalu.
Uopste se ne salim kada kazem da bih voleo da dodje kod nas.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
mega uzvraca udarac sto se saopstenja tice xD nakon vesti da ce Igor igrati inakon intervjua, na oficijalnoj stranici kluba iz Zemuna obasjalo je :
Katastrofalan zdravstveni bilten Mege. Upitni Drca (ledja), Cakic (zglob) Velickovic (krvarenje iz nosa). Svi ce pokusati da igraju.
Korisnikov avatar
By Gaja
Salvatore Guliano napisao:[highlight=#ff40ff]mega uzvraca udarac sto se saopstenja tice[/highlight] xD nakon vesti da ce Igor igrati inakon intervjua, na oficijalnoj stranici kluba iz Zemuna obasjalo je :
Katastrofalan zdravstveni bilten Mege. Upitni Drca (ledja), Cakic (zglob) Velickovic (krvarenje iz nosa). Svi ce pokusati da igraju.
:lol: Sad slede ovi iz Zvezde,Nelson sa temperaturom 41 rekao da ovu tekmu ne propusta ni za sta na svetu,a Savovic sa prelomom noge na tri mesta kaze da bez njegovih skokova Zvezda nema sta da trazi tako da ce i on igrati. :)
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Gaja napisao:
Salvatore Guliano napisao:[highlight=#ff40ff]mega uzvraca udarac sto se saopstenja tice[/highlight] xD nakon vesti da ce Igor igrati inakon intervjua, na oficijalnoj stranici kluba iz Zemuna obasjalo je :
:lol: Sad slede ovi iz Zvezde,Nelson sa temperaturom 41 rekao da ovu tekmu ne propusta ni za sta na svetu,a Savovic sa prelomom noge na tri mesta kaze da bez njegovih skokova Zvezda nema sta da trazi tako da ce i on igrati. :)
o tome ti pricam... :cry:
Korisnikov avatar
By Kum Žoržo
Salvatore Guliano napisao:
Gaja napisao:
o tome ti pricam... :cry:

Show! :D

Ali sta ga znas, moda je stvarno tako.
  • 1
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 218

Branim Kalinu cele sezone, ali ovo nema opravdanj[…]

Ovdje imate Kusturicine utakmice sa zavrsnog U18. […]