Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
Korisnikov avatar
By Lepus
[offtopic]Dobro dosao se pise odvojeno kada ide glagol uz prijedlog, sto je slucaj ovdje. Zajedno se pise kada je pridjev.[/offtopic]
Korisnikov avatar
By ofkovac
@karaburac

ja bas nesto i ne ocekujem zvucna imena u krusevcu, bosko djokic je pokazao da ume da napravi odlicnu ekipu od igraca koji nisu bas u prvom planu, kod njega su prosle sezone proigrali igraci koji su po ostalim klubovima bili u zapecku...i oni su skoro krenuli sa pripremam, ono sto nas sigurno ocekuje to je granitna odbrana na svom terenu, konstantin je prosle godine bio najbolji kad je odbrana na coveka bila u pitanju...
Korisnikov avatar
By Karaburac
Slazem se sto se odbrane tice. Mada je meni Konstantnin iskreno impresivno delovao i kada njima neko pokusa da postavi zonu. Toliko su lepo i skolski to razbijali da je zaista bilo milina gledati.
Sto se odbrane tice, osim odbrane covek na coveka, meni se mnogo dopadalo kako su koristili stranu pomoci. Ne znam koliko si obracao paznju, ali Konstantin je Bobija ponajbolje cuvao, a cak i Partizan i Zvezda ih nisu nesto ekstremno punili sa pozicije 5 iako su bili dosta niski.

Ovo oko Krusevca, ne znam sta da ti kazem. Sa jedne strane ima logike to sto pricas, ali sa druge mislim da je malo bolja situacija nego u Nisu sto je bila prosle sezone. U svakom slucaju videcemo, kakva god imena da skupi samo zbog trenera ja im predvidjam ozbiljnu borbu za ulazak u Super ligu.

EDIT: Kad vec spomenuh Konstantin da kazem da su 3 imena u opticaju da ih pojacaju za sada. U pitanju su Nikola Ristic iz Kraljevacke Sloge (ako se ne varam decko je 93') koji zaista nikakav poseban utisak nije ostavio na mene i ne bih ga kao pojacanje okarakterisao... Drugi je Djurdjevic koji dolazi iz Visegrada, meni licno potpuno nepoznat igrac. Treci je Milan Trtic iz Borca koji je opasan prangijas. Secam se da je na jednom mecu, mislim protiv Vojvodine, zveknuo 7 trojki.
Korisnikov avatar
By ofkovac
i ja se secam tog meca kad su bukvalno uhapsili bobija, demontirali tada megu uostalom kao vecinu timova kad igraju u svom dvoristu...steta sto se raspala ta prica, sramota za celnike kluba i grada...jedan nizerazredni fudbalski klub kao sto je sindjelic dobija vise para nego klub koji je medju 8 kosarkaskih ekipa u drzavi...
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ne znam da li je neko slucajno okacio pre mene:

Ђорђе Матић ‏@DjordjeMatic

Talented PG Mladen Djordjevic, Serbia U20 NT member is going to Meridiana Novi Sad, very amibitious newcomer in Serbian 1st league

Nisam siguran da li je pozajmica u pitanju ili je transfer. Medjutim, posto sam prilicno siguran da Mladja nece nikad zaigrati za Partizan moze se lako desiti da je transfer...

EDIT:

Borac iz Cacka izgleda dogovorio saradnju sa Nikolom Maravicem centrom koji je prosle sezone igrao u Vrscu. Iako igra na poziciji centra Maravic vise voli da prangija iz popa nego da se gura pod kosem. Videcemo kako ce ga Borac upotrebiti, u Vrscu osim par bljeskova i nije imao neku sezonu.
Korisnikov avatar
By kontrabas
ofkovac napisao:i ja se secam tog meca kad su bukvalno uhapsili bobija, demontirali tada megu uostalom kao vecinu timova kad igraju u svom dvoristu...steta sto se raspala ta prica, sramota za celnike kluba i grada...jedan nizerazredni fudbalski klub kao sto je sindjelic dobija vise para nego klub koji je medju 8 kosarkaskih ekipa u drzavi...
To je prica ove drzave. Ne znam da li znate, nije vic, mada sam i ja cuo iz druge ruke. Zimus valjda za Novu Godinu tadasnji (valjda i sadasnji) gradonacelnik Nisa je taksirao. I pitao je svoje - iznenadljene - sugradjane, sta Nisu fali, sta bi trebalo u sledecem mandatu da izcerupa. Nova radna mesta, jok. :hand: Uredjenje keja, koji je stvarno odvratan, jok. :hand:
Najvise odgovora je bilo zooloski vrt i akva-park. Ozbiljno. :idea: Za one koji misle da akva park i nije iole losa ideja. Nis ima sijaset bazena, a ima i zatvoreni zimi. Ima cak i u Niskoj Banji za kostobolju :D , ali tamo je nemoguce plivati. Probao sam, verujte mi na rec; temperatura ubiboze visoka. A izgleda da je Nislijama dojadilo da gledaju samo ove simpanze u parlamentu, pa pozeleli pravi zooloski vrt. Ja bih predlozio, da sledeceg politicara, koji strajkuje gladju, gurnu u neki kavez. E pa sad, ako ljudi tako dalekovido misle, zasto bi funkcioneri u klubovima i na spravama moci bili bolji ili dalekovidiji? Pa i oni su ljudi, zar ne!?
Korisnikov avatar
By Karaburac
ofkovac napisao:mitrovic iz vrsca pojacao mocni sodertalje...

Pazi sta pricas @Vojvoda ce da se naljuti :lol:.

Vojvodo ocekujemo izvestaje o Mitrovicu :)

Vrsac ce tesko da sacuva i ovo malo dobrih igraca sto su im ostali, mislim da ce tim da grade oko Milosevica i Novaka, ne bi me cudilo da u sastav vec sad upadnu Luka Nikolic, Davidovac, Cvetanovic i Apic. Kontam da ce dovesti 2-3 iskusnija poluigraca i da ce tako da izguraju sezonu.
  • 1
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 218
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]