- Čet Avg 29, 2013 2:51 pm
Први проблем је то што је у АБА постигнут резултат какав нико није очекивао, и за тај фајнал-фор се требало спремити док се још увијек размишљало о Евролиги. А онда још малтене под обавезно мораш да узмеш и домаћу титулу да не би морао да искешираш 150.000 евра. Није Бајић ту сам, притисак управе је био невјероватно велик. А кључна ствар је то што у Републици Српској нема на располагању тих младих домаћих играча који ће на том нивоу такмичења да буду иоле корисни. Једноставно их нема. Знам, сад ћеш ти рећи да их тако никад неће ни бити, или ћеш узети примјер Широког, али нису сви Широки. И нису сви у Херцеговини...
Да закључим, слажем се са већином ствари које си написао, само си овај мој примјер мало пластично искоментарисао, ништа друго. Мој претходни пост није био коментар или мој став, него оно што се конкретно дешавало.
ofkovac napisao:bas velika glavobolja za trenera bajica, imas lebrona, vejda i bosa sad je problem zasto i na ostale dve pozicije nema za dve klase boljeg igraca, ajte molim vas...njegov tim je vanzemaljski brod u odnosu na ostatak lige,to sto ce jedan od 5 igraca biti mladji igrac ne sme da bude nikakav izgovor, kakva crna glavobolja...ako pocnemo da slusamo trenere ziherase kojima puca kuyac za u21 igrace daleko cemo da doguramo...Само сам покушао да повучем паралелу користећи примјер који познајем из прве руке. Јесте да си ти мало искарикирао цијелу причу, али нема везе. Ја ти кажем да је тако било, и да није све црно и бијело како си ти то поставио. У случају Игокее није проблем кад играш против Чапљине или Радника из Бијељине, али ту је Широки с којим је све ове године борба у пет дека. И то углавном с негативним исходом, без обзира на јачину састава.
Први проблем је то што је у АБА постигнут резултат какав нико није очекивао, и за тај фајнал-фор се требало спремити док се још увијек размишљало о Евролиги. А онда још малтене под обавезно мораш да узмеш и домаћу титулу да не би морао да искешираш 150.000 евра. Није Бајић ту сам, притисак управе је био невјероватно велик. А кључна ствар је то што у Републици Српској нема на располагању тих младих домаћих играча који ће на том нивоу такмичења да буду иоле корисни. Једноставно их нема. Знам, сад ћеш ти рећи да их тако никад неће ни бити, или ћеш узети примјер Широког, али нису сви Широки. И нису сви у Херцеговини...
Да закључим, слажем се са већином ствари које си написао, само си овај мој примјер мало пластично искоментарисао, ништа друго. Мој претходни пост није био коментар или мој став, него оно што се конкретно дешавало.