By Salvatore Guliano - Sre Sep 30, 2020 2:34 pm
- Sre Sep 30, 2020 2:34 pm
Rile je bio odlican sinoc, u napadu je trpao, a u odbrani tu i tamo. Generalno je igrao mnogo vise u prvom poluvremenu, u drugom je guran Brns na petici koji je blagi ocaj bio sinoc. Rile je igrao uglavnom kada je kod Buducnosti na klupi bio Rid, te je bio match up Zokiju Nikolicu. Sve u svemu dosta je dobar Rile, standardni Evrokup centar, za vise bi mu trebalo malo vise kvaliteta u odbrani. Sa druge strane sam siguran da je Obradovic svestan njegovih kvaliteta i da je znao sta mu treba, odnosno ne treba, te da Ristic prosto nije igrac za njegov tim i koncept igre koji ce Zvezda nametnuti ove sezone.
Generalno je ekipa Brese indijanska ekipa, koja i ne divlja preterano koliko zapravo za to ima mogucnosti. Buducnost dosta dobra, pominje se da je Von u problemu sto se discipline tice, Kobs i Dzoni kao lideri na parketu i odlicno igraju, prosto ne staje ritam jer su slican tip pleja. Rid dosta dobar, cudan je dugacak a ne preterano jak, zanimljiv igrac svakako. Edzim odlican juce i na 3 i na 4, Daca Nikolic na 4 sa puno samopouzdanja. Generalno Buducnost ne divlja, igraju smislenu kosarku, svidjaju mi se.
Generalno je ekipa Brese indijanska ekipa, koja i ne divlja preterano koliko zapravo za to ima mogucnosti. Buducnost dosta dobra, pominje se da je Von u problemu sto se discipline tice, Kobs i Dzoni kao lideri na parketu i odlicno igraju, prosto ne staje ritam jer su slican tip pleja. Rid dosta dobar, cudan je dugacak a ne preterano jak, zanimljiv igrac svakako. Edzim odlican juce i na 3 i na 4, Daca Nikolic na 4 sa puno samopouzdanja. Generalno Buducnost ne divlja, igraju smislenu kosarku, svidjaju mi se.