Teme vezane uz Evroligu, Evrokup, evropske lige... sve vezano uz evropsku košarku
Невероватно колико се Олимпијакос од првог минута уплашио меча.. Стегнуто,бојажљиво..Једино Фурније на нивоу Ф4..

Фенер много бољи од ПАО-а..Кључан потез ове сезоне за Фенер је довођење Мекалума..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Заслужено Фенер..И Гудура решио меч..
Маре,плакета,златни сат и врати се кући.. :)

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Slika

Srećan sam i uzbuđen zbog prilike da počnem novo poglavlje u karijeri i da to sve uradim u legendarnom klubu i sjajnoj organizaciji, za koju sam čuo samo dobre stvari. Ne mogu da dočekam da počnem novu sezonu, da nosim crveni dres Olimpije pred našim navijačima i da izgram nešto posebno sa mojim novim saigračima. Prvi cilj je da ostvarim dobar odnos sa svim novim saigračima, što je ključno za to da osvojimo najviše trofeja što je moguće”, rekao je Gudurić na predstavljanju.

--------------------------------

Mogao je i kod nas, nekako mi sad onaj šut za 3 poena za izjednačenje 56 sekundi pre kraja finala Svetskog prvenstva sa Nemcima još više bode oči. :mrgreen: Šialim se, srećno - pa da se radujemo na EP ovog leta.
Aleksa Avramović se nakon godinu dana u CSKA, gde je osvojio sve što se moglo osvojiti, vraća u EL, i to u ekipu Dubaija. Dubaji za sada zvanično u rosteru ima Džanana Musu kao glavnu zvezdu tima, pored toga, ostali su Nejt Mejson, Prepelič, Dangubić, Anđušić, Abas i Bertans...

Pominju se razna imena, dosta balkanaca, ali deluje mi da će sa Golemcem na klupi ovo biti neka Cedevita na steroidima.
Najplaćeniji igrači Evrolige

Vasilje Micić (Hapoel) - 5 miliona
Kendrik Nan (Panatinaikos) - 4.5 miliona
Saša Vezenkov (Olimpijakos) - 3.7 miliona
Šejn Larkin (Anadolu Efes) – 3.6 miliona
Valter Tavares (Real Madrid) – 3 miliona
Majk Džejms (Monako) - 3 miliona
Elajdža Brajant (Hapoel) - 2.7 miliona
Kostas Slukas (Panatinaikos) - 2.6 milliona
Kevin Panter (Barselona) - 2.5 miliona
Nikola Mirotić (Milano) - 2.5 miliona
  • 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]