NBA, NCAA & High School Basketball, NBDL
Korisnikov avatar
By milica
Gledanost NBA pada mnogo manje nego generalno gledanost televizije. Nisu tv kuće idioti da svaki put iskeširaju sve više za tv prava...

Pritom je NBA dominantna na društvenim mrežama, i najspremnija za digitalno doba:
The NBA has more followers than the other major U.S. pro sports leagues combined, and the league continues to experience massive growth year-over-year.
https://www.basketballnews.com/stories/ ... -last-year

Bio je skoro pro-Trampov viralni tvit o ovogodišnjem padu od 48%, ali je mešao babe i žabe, i za ovu godinu uzeo prosek pre bilo koje od najgledanijih utakmica (pre prve besplatne subote na ABC i pre božićne utakmice). To je više politički kontraudar zbog Kjubanovog i Kerovog učešća u kampanji protiv Trampa, nego objektivna analiza...

Pritom ne igraju svi isto i ne gledamo stalno istu stvar, iako se šutira puno trojki... Denver ima Jokićevu neponovljivu magiju, Dalas dosta izolacije ako mu je to draže, Voriorsi puno kretnje bez lopte jer Kari stalno zuji unaokolo, a Hjuston recimo igra više defanzivno...
Šek jeste legenda, ali pljuje granu na kojoj sedi, umesto da učestvuje u "I love this game" propagandi...
Borba protiv trojki mu je uzaludna, jer su postale osnova moderne košarke...
Za bolje odbrane umesto olakšanog napada bi mu bilo bolje da se bori protiv koraka i nošenih, i eventualno protiv defanzivnih 3s (mada bi to smanjilo broj ulaza i još povećalo broj trojki, ali bi olakšalo život odbranama)...
Korisnikov avatar
By Zex88
Узео Милвоки куп.. То ми више говори да је Оклахома зелена за нешто више, него што је Милвоки шампионски тим..
Korisnikov avatar
By Zex88
Valderama napisao:Šta mislite o eventualnom prelasku Bogdanovića u Denver?
За њега топ..За Денвер ок,али им он не решева много.. Питање је шта дајеш,усклађујеш плате..Није ово фудбал да само пређе..

Ако би дали Портера за Богдана и Хантера,то је добар посао.. Али питање је да ли би ови то хтели..

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By skeske
Evo ja sam pokusavao gledati taj cirkus za njihov Bozic. Toliko sam se smorio da sam otisao prati sudje.
By Šipurske livade
Ogroman broj ljudi igra tikete, a na Bozic 25.12. nije bilo nikakvog sporta sem NBA, mora nesto da se prati :D
Korisnikov avatar
By milica
NBA igraju najbolji :D

Mada mislim da bi mogli više da sude korake i nošene, i eventualno da ukinu defanzivne 3s...
  • 1
  • 1210
  • 1211
  • 1212
  • 1213
  • 1214
  • 1223
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]