NBA, NCAA & High School Basketball, NBDL
Korisnikov avatar
By Zex88
Фокс у Сан Антониу..Одличан посао..

Сакраменто опет најгоре прошао..

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

By surda
Mislim da je Sacramento prosao sasvim dobro tu. Postaju bolji i imaju vecu fleksibilnost.
Lavine je samo 2 godine stariji, a daleko bolji suter. Nesto manje eksplozivan, ali ne toliko. Plus ce se bolje uklopiti s Sabonisom i Derozanom.
S 2 pika prve runde i 4 druge mogu jos nesto iskombinovati.

Slazem se za SA, jeftino su dobili Foxa.

E sad, Cikago niti smrdi niti mirise.
Tre Jones je mozda super kao druga opcija na pleju, ne znam moze li biti vise od toga.
Vjerovatno ce krenuti u opstu rasprodaju ostalih igraca i gledati da izgube sto vise utakmica do kraja.
Sve im zavisi od draft lutrije i sta ce dobiti od pika koji im se vraca ove godine.

Zach Collins i Huerter se mozda polako spremaju za Evropu :-D
Korisnikov avatar
By Zex88
Ја Лавина не волим никако..Талентован нападач,одличне физикалије,али рупа у глави..Какве он све шутеве диже.. Није чудно што га није нико хтео већ дуже времена..

Korisnikov avatar
By BBBbbb
Kingsi kakvu istoriju imaju dobro su prosli.
Nikad mi LaVine nije bio po ukusu, empty stats, al nekako nisu mnogo losiji, nije da je Fox superstar.

Bullsi da me jebes sta su dobil… mislim generalno Arturas ja bas katastrofa vukao poteze kao GM.
Chicago je i dalje jedan od timova sa najvecom zaradom, tako da im se moze da budu mediokritet iz ugla vlasnika, al ovo je stvarno katastrofa rezultat za poslednje 2-3 godine.

SAS je dao 2 najgora picka prve runde sto je imao, ni jednog od dvojice obecavajucih igraca… i Fox moze biti dobar fit uz Wembija.
By Tamerlan
Šruder o trejdu Dončića: Ovo je moderno ropstvo

Šruder je otvoreno kritikovao način na koji NBA timovi upravljaju sudbinom igrača.

Ovo je moderno ropstvo. Iako imamo ugovore, drugi odlučuju gdje ćemo igrati. Da, zarađujemo mnogo novca i možemo izdržavati porodice, ali na kraju, ako oni kažu ‘sjutra ne dolazi na posao, poslali smo te negdje drugo’, to znači da su oni ti koji donose sve odluke. Ovo bi moralo da se promijeni”, rekao je Šruder.
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Valderama napisao: Sre Feb 05, 2025 12:21 pm Šruder o trejdu Dončića: Ovo je moderno ropstvo

Šruder je otvoreno kritikovao način na koji NBA timovi upravljaju sudbinom igrača.

Ovo je moderno ropstvo. Iako imamo ugovore, drugi odlučuju gdje ćemo igrati. Da, zarađujemo mnogo novca i možemo izdržavati porodice, ali na kraju, ako oni kažu ‘sjutra ne dolazi na posao, poslali smo te negdje drugo’, to znači da su oni ti koji donose sve odluke. Ovo bi moralo da se promijeni”, rekao je Šruder.
Prica kao evropljanin.
Dosta US drzava ima neki oblik at-will employment (moze da otpusti zaposlenog svakog momenta bez pravog razloga i posledica).
Korisnikov avatar
By Zex88
Мидлтон оде у Вашингтон за Кузму...Кренуо је финиш..

Korisnikov avatar
By Zex88
Распродаја у Вашингтону..Оде Јонас код Сабониса..

Могуће да Тристан сада добије више минута..

Korisnikov avatar
By Zex88
Zex88 napisao: Sre Feb 05, 2025 11:01 pm Распродаја у Вашингтону..Оде Јонас код Сабониса..

Могуће да Тристан сада добије више минута..

Slika

Тристан, 18 минута, 12п,6ск..

Одличан посао Мајамија и Торонта.. Голден Стејт није ништа добио овде.. Батлер у њиховој игри нема шта да тражи.
  • 1
  • 1214
  • 1215
  • 1216
  • 1217
  • 1218
  • 1223
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]