NBA, NCAA & High School Basketball, NBDL
Korisnikov avatar
By ZikosKaraiskaki
Neki dan me jedan drug koji "tu i tamo" prati sport i košarku, pitao da li je u NBA veći obruč nego u Evropi. Nisam znao odgovor na to pitanje pa zato pitah ovdje.
Moram priznati da me lakoća s kojom igrači postižu poene u NBA-u dovela u sumnju, ali ipak je u pitanju to što su oni klasa za sebe, a Partizanu ove godine ide kako ide, pa sam u "užem obruču" našao uzrok. :P
Korisnikov avatar
By MileBL
Zelabal odlazi u Minesotu,
vjerovatno kao zamjena za povredjenog Roja.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Jel ima prenos NBA na sport klubu,sport klubu+,ili sk prime?
Odgovorite mi jer je mog kablovskog operatera kupio SBB pa sad umesto arene imam sport klub sto mi se bas i ne svidja.
By Letnja_bicikla
Na SK ima prenosa, komentariše Ilija Kovačić, ali nemam pojma koliko i kada jer gledam na netu. :) Inače, sinoć je dominirao Nikola Vučević sa rekordima karijere od 20 poena i 29 skokova protiv Majamija! Srećna svima Nova godina! :D
Korisnikov avatar
By MileBL
Cestitke Vucevicu na rekordu,

Jos jednom dokazana limitiranost majamija u skoku
Korisnikov avatar
By familija
Svaka cast za Vucevica...sad sam gkedao klip!!!
Da Spanska govna ne otese Nikolu Mirotica, mislim da bi Crna Gora imala najjacu centarsku liniju u Evropi!!!!

Dragicevic, Mirotic, Pekovic, Vucevic!!!! :think:
Korisnikov avatar
By MilosNS
Padose i smrdljivi Clippersi konacno u Denveru :D
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Za šta služe Šarlot, Nju orleans i Vašington, sem za nabijanje razlike :roll: Oni ni u evropi ne bi bilo konkurentni
By milanezija
[BBvideo 560,340][/BBvideo] :lol: :lol: :lol: :lol: :clap: :clap: :clap: :doh: :doh: :doh:
Provalite klupu GS-a
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Kako me je oraspolozio ovaj video.Lepo se vidi limitiranost Amera u sutu za 3 poena kod spoljnih igraca.hehehe
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 1223

Види га Ске :) Дакле идемо на Барсу,па евентуално[…]