NBA, NCAA & High School Basketball, NBDL
Korisnikov avatar
By familija
@kosta
Slazem se...Jedan od najboljih NBA centara, bar koje sam ja gledao...Navijao za njih i gledao i sledece godine finale, sa Orlandom, jer bese 4:0 za Hjuston?
By Srđan O.
90-e su zlata vredile. Pogotovo su bile ispunjene dominantnim centrima. Manje vise svaka ekipa je imala makar solidnog centra. Oledzuon, O' Nil, Robinson, Mutombo, Morning, Divac, Juing, Smits... Iako se danas igra mnogo vise fizicki, pre se igralo mnogo zesce u smislu duela. Svi ti centri nisu prezali da skoce jednom Dzordanu na blokadu (zato i imamo klipove onih kucanja, pogotovo preko Juinga :D ) Sta bih dao za tu eru ponovo, mada tu je yt :D
By Jaycee Carroll
Agonija Luzersa se nastavlja,Kobi je protiv Cikaga ubacio neverovatnih 16 poena uz sut iz igre 7/22 :lol:
Korisnikov avatar
By rudonja
HAuard je katastrofa. KAtastrofa.
Korisnikov avatar
By tdi
Lejkersi mogu da dohvate plejof ali sta to vredi kad su one tri ekipe na vrhu (Klipersi, Oklahoma, Spursi) jaci od njih.
Tu ce biti velikih promena na kraju sezone :lol:
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Sta je rekao Sek da je Hauard los igrac,a da je Lopez najbolji centar,ako je verovati voditelju Sport kluba.
Inace za razliku od ostalih centara Lopez mi se i svideo ima smisla za Evropskog centra,dobar i iz reketa i izvan njega.
Lejkersi nece ni proci u Plej of ako ofvako nastave.

Da li se utakmice Lejkeresa po Evropi i Africi racunaju kao da su Lejkersi domacini na njima ili da su gosti?
Korisnikov avatar
By zola
tdi napisao:Lejkersi mogu da dohvate plejof ali sta to vredi kad su one tri ekipe na vrhu (Klipersi, Oklahoma, Spursi) jaci od njih.
Tu ce biti velikih promena na kraju sezone :lol:
Lejkersi su u problemu, a bice i narednih godina. Izdvajaju ubedljivo najvise novca za plate igraca (100 miliona, a seleri kep je oko 70 miliona), a tim im je prosecan. Kao sto rece, plasirace se oni u plej of, ali ce izgubiti od nekog od ove tri ekipe. To je za njihove pojmove katastrofa. Za sledecu sezonu oni vec imaju pod ugovorom 80 miliona, a tek treba da potpisu Dvajta, koji nece biti ispod 20 miliona. Kobi ove sezone prima 27, a sledece poslednje godine ugovora 30 miliona dolara. On trenutno ne opravdava taj novac, daje dosta poena, ali nije u stanju da predvodi tim do pobede. Npr. LeBron ce zaraditi 19 miliona, a Djurent oko 18 miliona. Gasol i ove i sledece sezone prima malo preko 19 miliona. Hauard ima 19, Nesh oko 9, Artest oko 7,5. Jedino resenje im je da trejduju Gasola, mada mu vrednost sve vise opada. Ali naci ce se neko za njega, cenjen je on jos uvek i u drugim okolnostima moze jos uvek da bude odlican igrac. Pitanje je sta ce biti sa Kobijem nakon isteka ugovora sledece sezone, da li potpisati novi ugovor ili ce se mozda penzionisati (mozda na godinu kao Dzordan). Ne verujem da ce ici u neku drugu ekipu. Ako ostane Kobi, mislim da su osudjeni na jos godine proseka, jer ce on biti sve losiji, a sigurno nece dozvoliti da neko drugi preuzme glavnu ulogu u ekipi. A ako ode Kobi, bice im neizvesno. Naci ce Lejkersi nekog, ipak su oni najpopularnija fransiza, svi zele da igraju tamo, ali pitanje je kako ce to izgledati.
Korisnikov avatar
By Lepus
Lakersi treba da otjeraju trenera. Ne znam koji djavo su ga i dovodili? Ima ubjedljivo najjaci centarski par u ligi, a on to ne zna iskoristiti. Zen da se vrati.
Korisnikov avatar
By tdi
TRAMPA: "Supermen" u Bruklinu, Lav ide u LA?
Iako do kraja mogućnosti za razmene NBA igrača ima još malo više od 45 dana, jedna već sada intrigira javnost. U trampi tri kluba centri igraju glavne uloge

Do poslednjeg dana za razmene igrača u NBA ligi ima još mesec i po i može se očekivati da će biti određenih “tumbanja”. Međutim, već sada jedna intrigira kompletnu košarkašku javnost.

Dvajt Hauard, “supermen” i košarkaš Lejkersa, opet bi mogao da bude u žiži. Američka štampa spekulše da bi centar, koji se u Los Anđelesu nije ni skućio, mogao da završi u Nju Džersiju!? Lejkersi su trenutno “u minusu” i imaju 17 pobeda iz 41 utakmice, a Hauard knjiži “skromnih” 17,1 poen. Usput, u dubokoj je senci Kobija Brajanta.

Trenutnu situaciju bi ponovo hteo da iskoristi vlasnik Netsa Mihail Prohorov, koji planira da u trejd “ubaci” i Minesotu. Ukoliko mu to uspe, Bruka Lopeza bi poslao među “vukove”. U Netsima bi završio Hauard, dok bi se iz hladnog Mineapolisa u vreli Los Anđeles preselio Kevin Lav.
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 1223

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]