NBA, NCAA & High School Basketball, NBDL
Korisnikov avatar
By skeske
Ja mislim da on ima ugovor sa Zvezdom, koji ce se aktivirati poslije koledza i da neki drugi klub mora da plati mnogo vece obestecenje od tih 75.000. Ili sam nesto pomijesao...
Korisnikov avatar
By MileBL
Koliko ja to kontam on nema nikakav ugovor sa Zvezdnom nego Zvezda/FMP polaze na njega pravo da mu ponudi prvi seniorski ugovor zato sto je bio clan nasih maldjih kategorija.
Ako se odluci otici u drugi klub dobicemo neko smehotresno obestecenje kao za Voju Stojanovica.
Korisnikov avatar
By Jomer
@skeske
steta sto Toine nije tu da objasni neke stvar, ali igrac ne moze da igra u NCAA ako ima potpisan seniorski ugovor ili bilo koju obavezu prema nekom seniorskom klubu, i gde je tu 75k obestecenja?, sad po vama Fener ima da dobije obestecenje za Yurtsevena? ili Malaga sada dobila za Sabonisa? isti slucaj kao i Dule

ako ima nekih klauzula ili je potpisan neki licni ugovor kao u slucaju raduljice ili je ovo sto je napisao @Mile

inace za @Zex da je obestecenje i 200k ja da imam klub :D platio bi to
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Jomer napisao: i gde je tu 75k obestecenja?
tamo gde je i trening kompenzacija za Marijanovica.
Korisnikov avatar
By Zex88
Nema ugovor sa Zvezdom,dobijamo obestecenje kao za Marinkovica,Stojanovica..

Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Zex88
Nema..Za Voju smo dobili,lupam 20k..

Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Lepus
Odgledao sam ovo ranije. 'ajde sve i nekako, ali kada vidim kakav izbacaj ima ovaj lik sto je dao najvise trojki, haos.
Korisnikov avatar
By djokonda
Dušan Ristić u odličnoj formi u poslednje vreme. U poslednjih 11 mečeva samo jedan meč nije dao 10 ili više poena a to je bio meč u kojem su dobili Nju Meksiko 30 razlike. U tom periodu (od početka decembra do sada) postiže 14.2 poena po meču uz 60% šuta iz igre i 6 skokova po meču za 26.5 minuta po meču.
  • 1
  • 214
  • 215
  • 216
  • 217
  • 218
  • 230

Ја исто волим да погледам те турнире,поготово јер […]

Svaštara

Jbte Edin Avdic umro. 47 godina. Сад ми баш друг[…]

KK Crvena Zvezda 26/27

По мојем мишљењу тренер треба бити способан да одр[…]